Računalništvo, telefonija
21.11.2011 16:05

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu FastOn za hiter zagon PC-ja

Fujitsu je predstavil ESPRIMO s tehnologijo FastOn za hiter zagon
S Fujitsujevo FastOn tehnologijo vam ne bo več potrebno čakati na zagon svojega računalnika
S Fujitsujevo FastOn tehnologijo vam ne bo več potrebno čakati na zagon svojega računalnika

Fujitsu je predstavil tehnologijo FastOn za osebne računalnike ESPRIMO, ki zmanjšuje čas zagona osebnega računalnika za kar dve tretjini od tega, kar je možno doseči s trenutnimi instalacijami osebnih računalnikov. Zaposlenim tako ni več potrebno čakati na zagon ali ponovni zagon njihovih računalnikov.

Fujitsujeva ocena kaže, da lahko s tehnologijo FastOn prihranimo več kot deset delovnih dni v enem letu, pri mreži stotih osebnih računalnikov. Ti prihranki so izračunani na podlagi zagona sistemov na dnevni bazi in potrebnih ponovnih sistemskih zagonov zaradi posodobitev programske opreme ter popravkov.

Tehnologija FastOn je vključena v izbrane modele osebnih računalnikov ESPRIMO. Modela ESPRIMO P900 in ESPRIMO E900 imata BIOS za hiter zagon ter optimizirano različico Windows 7 Professional, ki je nameščena že v tovarni. Osebni računalniki ESPRIMO s FastOn tehnologijo imajo pogon Solid State (SSD), uporabniki pa lahko izbirajo med procesorji Intel Core™ i5 in i7. Hiter zagon zmanjša tudi čas dostopanja do drugih sistemskih konfiguracij.

Fujitsujev izbor osebnh računalnikov ESPRIMO s tehnologijo FastOn bo na voljo od meseca decembra 2011 dalje.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku