Facebook
18.04.2013 12:57

Deli z drugimi:

Share

Facebook Home pogorel na celi črti!

Mobiln aplikacija Facebook Home je med lastniki pametnih mobilnih telefonov Android vse prej kot priljubljena. Z najslabšo oceno (ena zvezdica) jo je namreč ocenilo kar 49-odstotkov uporabnikov, kar pomeni, da je tiste, ki so jo ocenili, razočarala na celi črti.
Facebook Home pristal na Google Play
Facebook Home pristal na Google Play

Čeprav je sprva kazalo, da bodo uporabniki priljubljenega družbenega omrežja Facebook mobilno aplikacijo Facebook Home takoj vzljubili, je ta med lastniki pametnih mobilnih telefonov Android vse prej kot priljubljena. Aplikacija je trenutno sicer na voljo le za lastnike mobilnih naprav HTC One, One X in First ter Samsung Galaxy S3 in Note 2 ter je omejena le na določene države, čeprav jo je z malo »telovadbe« mogoče namestiti tudi na kopico drugih pametnih mobilnih telefonov Android (http://goo.gl/3V3uh).

Facebookovo aplikacijo Home je z najslabšo oceno (ena zvezdica) ocenilo kar 49-odstotkov uporabnikov, kar pomeni, da je tiste, ki so jo ocenili, razočarala na celi črti. Pri tem je sicer potrebno upoštevati dejstvo, da je aplikacijo priljubljenega družbenega omrežja ocenilo le slabih šest tisoč uporabnikov, skupno število prenosov pa trenutno znaša od 100- do 500-tisoč. Očitno so bila čustva tistih, ki jim aplikacija Facebook Home ni bila všeč precej močna, da so ti takoj pohiteli s podajanjem negativnih ocen.

Kako dejansko se bo mobilna aplikacija Facebook odrezala v praksi bo seveda potrebno počakati, da bo ta uradno na voljo za bogato paleto mobilnih naprav Android, iOS in Windows Phone ter jo bo moč uporabljati povsod po svetu. Glede na prve odzive uporabnikov, pa se ji žal ne obeta nič kaj svetla prihodnost.


Prijavi napako v članku