Računalništvo, telefonija
28.12.2020 13:54
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson predstavlja tiskalnik računov TM-m50, namenjen sleherni trgovini

TM-m50 je zanesljiv, hiter in enostaven tiskalnik računov, namenjen sleherni trgovini.
Epsonov tiskalnik računov TM-m50
Epsonov tiskalnik računov TM-m50

Trgovcem, ki iščejo prilagodljiv, kompakten tiskalnik računov, ki se bo ujemal z njihovim obstoječim sistemom POS, je Epson predstavil TM-m50.

Tiskalnik TM-m50 ponuja podobne zmogljivosti kot običajni POS-tiskalnik, vključno s priključki za serijsko povezavo, povezavo USB in ločljivost tiskanja 180 dpi. Trgovci, ki natisnejo velike količine računov, bodo uživali v hitrosti tiskanja do 350 mm/s, prav tako pa tiskalnik krasita Epsonova pregovorna kakovost in zanesljivost.

Zasnova kocke, ki je na voljo v beli ali črni barvi, pomeni, da se bo tiskalnik ujel z estetiko katerekoli sodobne trgovine, majhne mere pa zagotavljajo, da ga je mogoče enostavno namestiti na pult ali pod rob police.

Liam Parry, produktni vodja poslovnih rešitev v Epson Europe, je povedal: “TM-m50 je zmogljiva, visoko zmogljiva rešitev, opremljena z vsemi funkcijami, ki strankam omogočajo nemoteno integracijo v njihove trenutne sisteme. Epson je vodilni ponudnik tiskalnikov POS na svetu[1], zato so stranke lahko prepričane, da dobijo izdelek, ki ponuja preverjeno kakovost in podporo.”

Ključne lastnosti:

  • Sodobna oblika in kompaktne mere (zasede zelo malo prostora)
  • Širok nabor funkcij in povezljivosti: preko vmesnika USB, serijskih vrat ali omrežne povezave.
  • Visoka hitrost tiskanja 350 mm/s
  • Ločljivost tiskanja 180 DPI
  • Prilagodljiva namestitev – račun lahko izpiše na prednji ali zgornji strani, opcijska možnost namestitve na steno (z uporabo nosilca OT-WH30)
  • Zelo visoka zanesljivost (mehanizem 20 milijonov vrstic, tiskalna glava 200 km, samodejni rezalnik 2,2 milijona rezov).
  • Široka paleta Epsonovih inteligentnih funkcij.

Tiskalnik TM-m50 bo naprodaj od 2021.

[1] Največji proizvajalec tiskalnikov POS glede na število prodanih izdelkov v letu FY18 (vir: IDC 2019).

Več na www.epson.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku