Igre
12.06.2020 14:00

Deli z drugimi:

Share

Epic Games Store ta teden ponuja kar dve brezplačni igri

ARK: Survival Evolved je napeta preživetvena izkušnja za enega ali več igralcev.
ARK: Survival Evolved je napeta preživetvena izkušnja za enega ali več igralcev.

Epic Games je znan po tem, da v svoji digitalni trgovini redno ponuja zanimive brezplačne igre, a letos se je v času Mega razprodaje še posebej izkazal z darovanjem uspešnic Grand Theft Auto 5, Civilization 6, Borderlands: The Handsome Collection in Overcooked.

Velika razprodaja se je z 11. junijem resda zaključila, toda niz četrtkovih gratis iger se nadaljuje. V naslednjih dneh, vse do 18. junija, lahko brezplačno prenesete kar dve igri, in sicer ARK: Survival Evolved ter Samurai Shodown NeoGeo Collection.

ARK: Survival Evolved je preživetvena akcijska pustolovščina, ki je luč sveta ugledala leta 2017 in navdušila z osupljivim ekosistemom in zahtevno igralnostjo. Je izkušnja, pisana na kožo ljubiteljem dinozavrov, igrati pa jo je moč iz prvoosebne ali tretjeosebne perspektive, solistično ali s soigralci preko spleta.

Samurai Shodown NeoGeo Collection pa je sveže izdana zbirka sedmih kultnih pretepačin iz dežele vzhajajočega sonca, ki vključuje še poprej neizdano nadaljevanje in kopico dodatnega gradiva za največje oboževalce SNK-jeve ikonične franšize.

Epic Games je prav tako že razkril naslednji dve brezplačni poslastici, ki ju bo možno prenesti od četrtka. Med 18. in 25. junijem bosta imetnikom računa Epic v trgovini na voljo priljubljena zaporniška sodelovalna izkušnja The Escapists 2 in proceduralno generirana potezna strategija Pathway.


Prijavi napako v članku