Računalništvo, telefonija
05.06.2019 20:30
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Enostavno povečajte doseg vašega brezžičnega omrežja za zgolj 8 evrov

Brezžična dostopna točka Xiaomi WiFi Repeater je lahko naša že za 8,33 evrov.
Brezžična dostopna točka Xiaomi WiFi Repeater je lahko naša že za 8,33 evrov.

Največja prednost brezžične dostopne točke Xiaomi WiFi Repeater je njena sposobnost razširitve dometa brezžičnega signala ali po domače, obstoječi WiFi »nese« dlje, kar pomeni, da bo odslej brezžičen internet na voljo tudi v tistih zakotnih kotičkih, kjer zdaj ni delal. Naprava ponuja hitrost 300 megabitov na sekundo kar jo naredi idealno za brezžičen pretok filmov in glasbe ter mrežno igranje iger. Poleg tega, da niti najmanj ne bo zmotil estetiko sobe, je še enostaven za uporabo, za nastavitev pa potrebujemo le zgolj nekaj minut.

Brezžično dostopno točko Xiaomi WiFi Repeater enostavno priključimo v vmesnik USB, za lažje usmerjanje pa jo lahko zavrtimo za kot do 180 stopinj. Naprava podpira brezžična omrežja WiFi frekvence 2,4 GHz, antena pa je vgrajena neposredno v njeno ohišje. Poleg tega je dostopna točka še nadvse kompaktna, saj meri le 120 x 30 x 9 milimetrov in tehta zgolj 33 gramov.

Brezžična dostopna točka Xiaomi WiFi Repeater je cenejša, kot si mislite, saj jo lahko že za 8,33 evrov dobite na spletni prodajalni Ebay. Naprave je na voljo za nakup na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/293081238332.


Prijavi napako v članku