Avtomoto
13.07.2022 10:07

Deli z drugimi:

Share

Zmogljivo električno treking kolo za premagovanje vsakodnevnih ovir

Električna kolesa so odlična izbira, če želite z večjo mero udobja in z manj napora osvajati vsakodnevne cilje: opravki, pot v službo, rekreacija, premagovanje bližnjega vrha in podobno. Na spletu smo na TEJ POVEZAVI zasledili časovno omejeno ponudbo za električno kolo YADEA YS500EN, ki ga lahko s pomočjo promocijske kode CCYS5 dobite za 1339,99 €.

Električno kolo YADEA YS500EN: glavne značilnosti

Podjetje YADEA je bilo ustanovljeno leta 2001 in od takrat so svoj razvojni center usmerili v proizvodnjo električnih dvokolesnih vozil. Pohvalijo se lahko z edinstvenim OKAWA F3 Mid-Motor, ki je v celoti produkt podjetja YADEA. Ta sredinski motor se nahaja tudi na električnem treking kolesu YS500EN.

Prednost srednje postavitve motorja na gorskem/potovalnem e-kolesu je, da lahko najbolje vzdržuje ravnotežje med sprednjim in zadnjim delom. S postavitvijo ne vpliva na blaženje udarcev in je manj izpostavljen razmeram na cesti. Okawa Mid-Motor 250 W je natančen pri meritvah, pohvali se lahko s hitrim odzivom in dolgo življenjsko dobo. Okawa F3 motor podpira največjo kadenco 135 vrtljajev na minuto in navor do 120 Nm. Kolesarjem pomaga premagati slab veter, strma pobočja in druge težke pogoje za vožnjo.

Električno kolo YADEA YS500EN je poleg zmogljivega Okawa 250 W motorja opremljen še z 8-stopenjskim Shimano menjalnikom, ki slovi kot vrhunski kolesarski dodatek. Prestavna ročica in menjalnik delujeta občutljivo, natančno in hitro.

Na voljo sta dva načina vožnje: način pomoči in običajni način. Način pomoči ima 3 stopnje podpore, ki ustreza različnim cestnim pogojem, običajni način pa je primeren za kolesarje, ki želijo večji telesni napor.

12 mm/4,7″ hidravlične sprednje vilice nudijo stabilno in udobno vožnjo. Priložen je pametni polnilec za litijevo baterijo s hitrim polnjenjem. Polnite jo lahko neposredno ali pa jo snamete s kolesa. Baterija 13 Ah zadošča do 100 kilometrov vožnje. Okvir iz aluminijeve zlitine je izdelan za močno togost in dobro blaženje udarcev. Obenem je lahek, a vseeno dovolj močan, da prenese nosilnosti do 120 kilogramov. Sedež je ergonomsko oblikovan za več udobja in manj stresa. Za varnost poskrbijo še sprednji LED žaromet, zadnja luč, zvonec in odsevniki.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam e-kolo pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev. Ne pozabite uporabiti kode CCYS5.

Vas zanima, kako je v Sloveniji opredeljena zakonodaja o električnih kolesih in skirojih?


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo električna kolesa


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več