Računalništvo, telefonija
08.06.2019 07:55
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Električni brivnik Xiaomi še nikoli tako poceni!

Brivniki Xiaomi za noro nizko ceno ponujajo zelo veliko!
Brivniki Xiaomi za noro nizko ceno ponujajo zelo veliko!

Kitajsko podjetje Xiaomi je eno izmed največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. To odlično obvladuje tudi področje električnih brivnikov, med vsemi pa je trenutno najbolj priljubljen model SO WHITE Electric Shaver Razor. Ta namreč za nadvse nizko ceno ponuja zelo veliko.

Na spletni prodajalni Ebay pa ga lahko dobimo še ceneje, in sicer za zgolj 11,95 evrov. Izjemen brivnik je naprodaj na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/293092379162, kjer so seveda na voljo tudi dodatne informacije o izdelku. Ker je zanimanje za izdelek veliko, količine pa so omejene, vam priporočamo, da z nakupom nikar ne odlašajte.

Električni brivnik Xiaomi SO WHITE Electric Shaver Razor je sila priročen za uporabo, polnimo pa ga preko vmesnika USB Type-C. Ker je brivnik združljiv s standardom IPX5, to v praksi pomeni, da ga lahko brez težav uporabljamo v vlažnih prostorih. Električni brivnik nas bo brez težav obril, saj se brivne glave vrtijo s hitrostjo do 5.500 vrtljajev na minuto. Tu je seveda zagotovljeno tudi enostavno čiščenje in možnost 360 stopinjskega britja.


Prijavi napako v članku