Telefoni
21.01.2014 13:45
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ekskluzivno: Slovenski prevod iOS za naprave Apple!

Odslej je na voljo slovenski prevod za iPhone in iPad!
Odslej je na voljo slovenski prevod za iPhone in iPad!

Apple iPhone je na trgu prisoten vse od leta 2007 – s prvo generacijo te naprave, ki je bila na začetku v prodaji zgolj in samo pri ekskluzivnem ameriškem operaterju. Zaradi hitrega in velikega uspeha se je prodaja z naslednjimi, novimi generacijami iPhona razširila tudi po svetu. Pri enem od naših operaterjev smo prvo uradno prodajo iPhona dočakali z njegovo 4. generacijo, t. i. iPhone 4.

In tukaj se je hitro pojavil problem: slovenski kupci niso imeli možnosti uporabe domačega, slovenskega jezika na napravah iOS – VSE do danes, ko se iPhone 5s in iPhone 5c prodajata slovenski publiki “kot vroče žemljice” že pri drugem, našem največjem slovenskem operaterju.

Zgodba z Apple iPadi ni kaj dosti drugačna, saj je Applov sistem za vse njegove t. i. iNaprave unikaten – iOS.

Trije slovenski Applovi privrženci so zato zadevo vzeli v svoje roke in zadnja leta korak za korakom prevajali vse angleške izraze iOS v slovenski jezik. Tako lahko sedaj bralcem Računalniških novic eksluzivno predstavimo in ponudimo POPOLN SLOVENSKI PREVOD iOS ZA NAPRAVE APPLE, ki imajo nameščen operacijski sistem iOS 7.0 ali njegove novejše različice!

Fantje so v prevod iOS vložili veliko ur truda in obljubljajo, da bo tako tudi v bodoče z vsemi prihajajočimi posodobitvami. Več o projektu si preberite tukaj: www.slovenskiprevod.com.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku