Igre
28.06.2022 09:15

Deli z drugimi:

Share

E-športna zveza Slovenije postala članica Olimpijskega komiteja Slovenije

Zgodil se je zgodovinski dogodek, saj je slovenski olimpijski komite eden izmed prvih v Evropi in tudi na svetu, ki je sprejel v članstvo E-športno zvezo.

S ponosom vas obveščamo, da je E-športna zveza Slovenije postala članica Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez, ki je osrednja športna organizacija v Republiki Sloveniji. Ponosni smo, da je organizacija s tako bogato tradicijo in ugledom prepoznala trdo delo EŠZS na razvoju e-športa v naši državi.

Gre za zgodovinski dogodek, saj je slovenski olimpijski komite eden izmed prvih v Evropi in tudi na svetu, ki je sprejel v članstvo E-športno zvezo. S tem Slovenija in slovenski e-šport vstopata v vlogo vodilnih športnih organizacij, ki zgolj ne sledijo le svetovnim športnim trendom ampak jih celo narekujejo.

Sprejem EŠZS pod okrilje OKS izkazuje slovenskemu e-športu in e-športnikom edinstveno podporo in zagotavlja stabilnost v njihovem nadaljnjem razvoju veščin, ki omogočajo vrhunske rezultate tudi na svetovnem nivoju. Zavedamo se, da sprejem v OKS prinaša tudi veliko odgovornost in dolžnosti, kar nam daje še več motivacije in zagona za delo v prihodnje.

Zahvaljujemo se Olimpijskemu komiteju Slovenije za izkazano zaupanje, zahvaljujemo se vsem našim e-športnim društvom in partnerjem za njihov doprinos, prav tako pa se zahvaljujemo vsem e-športnikom, ki se pod okriljem EŠZS udeležujejo tekmovanj in neposredno razvijajo e-šport v Sloveniji.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
E-športna zveza Slovenije e-šport

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Za več informacij so vam na voljo pri E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več