Življenjski slog
12.08.2021 09:00
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prestavite v višjo prestavo s tem električnim kolesom

Električno kolo Bezior vam bo pomagal odkriti vse skrite kotičke, ki jih do sedaj z avtomobilom niste mogli odkriti.
Električno kolo Bezior vam bo pomagal odkriti vse skrite kotičke, ki jih do sedaj z avtomobilom niste mogli odkriti.

Zabavno je spoznavati okolico za krmilom električnega kolesa. Med potjo boste raziskovali skrite kotičke in vogale, ustavili na krajih, kjer se z avtom ne bi ali ne bi mogli ustaviti. Vse to medtem ko, vam bo srce razbijal zaradi radosti in tudi adrenalina, saj boste pod seboj imeli surovo moč električnega pogona. E-kolesa naredijo vzpone manj mučne in bolj vznemirljive, hkrati pa vam omogočajo, da greste dlje in hitreje, kot pa bi lahko šli z običajnim kolesom. Prestavite v višjo prestavo z električnim kolesom BEZIOR X1000, ki ga lahko dobite za neverjetnih 1259 evrov na TEJ POVEZAVI spletnega prodajalca Cafago.

Potrebno je poudariti, da so električna kolesa na začetku svojega cikla in so običajno cene nekoliko višje od običajnih koles. To pa ne velja za e-kolo BEZIOR, ki tudi cenovno konkurira tradicionalnim kolesom. Poganja ga eden najmočnejših električnih motorjev s kar 1000 vati. Tako lahko električno kolo doseže hitrosti do 40 kilometrov na uro in tudi največji vzponi mu ne predstavljajo težav. Motor deluje vzajemno z baterijo kapacitete 12,8 amperskih ur, kar je dovolj za dosega 45 kilometrov v polnem električnem načinu in do 100 kilometrov v načinu pomoči.

Na krmilu je pritrjen 5-palčni LCD merilnik, ki jasno prikazuje moč baterije, trenutno hitrost, prevoženo razdaljo in podobno. Tako krmilo kot ostalo ogrodje je izdelano iz robustne aluminijeve zlitine, kar pomeni, da vam ni potrebno skrbeti, če se spustite po bolj razgibani površini. Največja nosilnost robustnega ogrodja je 200 kilogramov.

Spredaj in zadaj so na e-kolo BEZIOR namestili oljne vzmeti, ki ublažijo tudi najhujše udarce in tresljaje. Po njihovi zaslugi je udobna vožnja zagotovljena. Da je to e-kolo res raznovrstno in neverjetno prilagodljivo, priča tudi 27-stopenjski prenosni sistem, s katerim sami nadzorujete potek vožnje. Za varnost skrbijo 26-palčne pnevmatike in hidravlični kolutni zavorni sistem, ki poskrbi za hitro ustavljanje na vseh površinah.

E-kolo BEZIOR je tudi zložljivo, kar pomeni, da ga lahko enostavno pospravite v prtljažnik ali klet ali pa vzamete s seboj na avtobus ali vlak, ko greste na kratke izlete ali službo. Ne zamudite te edinstvene priložnosti in kliknite TUKAJ, da si ogledate svojo vstopnico v električni svet. Spletni prodajalec Cafago električno kolo pošlje iz evropskega skladišča, kar za vas pomeni hitro dostavo brez dodatnih dajatev.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MULTIMEDIJA STUDIO d.o.o.

Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor, Tel: 02 228 26 69
Multimedija.net Podjetje Multimedija.net je na trgu izdelave spletnih strani in spletnih rešitev prisotno že od leta 2003. Na podlagi podrobne analize trga in vaše dejavnosti ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55

MIKROCOP d.o.o.

Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več