Računalništvo, telefonija
11.01.2013 16:04

Deli z drugimi:

Share

Dvometrska televizija? Zakaj pa ne!

Sharpov 80" TV ima kar dvakrat  več zaslonske površine kot televizorji s 55" diagonalo.
Sharpov 80" TV ima kar dvakrat več zaslonske površine kot televizorji s 55" diagonalo.

Pravi velikan med televizijami obrača poglede. S Sharpovim 80-palčnim, ozirom kar 203 centimetrskim televizorjem lahko na ogled nogometne tekme povabite kar celo sosesko. Cenovno dostopen velikan bo poskrbel za atrakcijo v vsakem lokalu, sejni sobi ali dnevni sobi – če le imate dovolj veliko.

Sharpov Aquos LC-80LE645E zaradi velikanske diagonale zaslona v skoraj realni velikosti v vašo dnevno sobo prinašajo pravo atmosfero stadiona. Občutek je podoben, kot da sedite v kazenskem prostoru, ko vaša najljubša ekipa doseže zadetek, filmske uspešnice pa so tako prepričljive, da vas lahko prestraši vsak strelski spopad. Nenazadnje reprodukcija slike z življenjsko resničnimi podrobnostmi prinaša resnično velike športne trenutke in užitke domačega kina, saj ta TV s Full LED osvetlitvijo ozadja in tehnologijo 100 Hz osveževanja prikazuje slike, ostre kot igla, z visokim kontrastom in izjemnimi barvami v vsakem filmu in prizoru.

LC-80LE645E je opremljen z AQUOS NET+ in multimedijskim predvajalnikom. Z novo funkcijo Timeshift+ (časovni zamik+) lahko prekinete trenutni program in nastavite snemanje ter si posnetek kasneje ogledate. Internet TV preko AQUOS NET+ in multimedijske funkcije vam omogočajo snemanje in predvajanje filmov, glasbe in fotografij brezžično iz domačega omrežja, in tako vaši TV izkušnji dodajo novo dimenzijo.

Izredno velik televizor vam omogoča sijajen ogled, ki v kombinaciji z nagrajeno Sharpovo slikovno tehnologijo odpira popolnoma nov TV svet. Quattron 3D je nova generacija LCD panel visoke hitrosti, ki s pomočjo napredne tehnologije LED osvetlitve ozadja prikazuje bolj žive in naravne barve. Ne glede na to, kaj gledate, boste doživeli dodatno dimenzijo.

Reprodukcija slike z življenjsko resničnimi podrobnostmi prinaša resnično velike športne trenutke in užitke domačega kina, saj ta TV s Full LED osvetlitvijo ozadja in tehnologijo 100 Hz osveževanja prikazuje slike, ostre kot igla, z visokim kontrastom in izjemnimi barvami v vsakem filmu in prizoru. Vse to brez kinematografske dvorane, z visoko kakovostnim TV signalom, kot je HD televizija, ali z Blu-ray diski, velika razdalja pri gledanju ob vsem tem ni več potrebna. Za največjo TV izkušnjo v Evropi povsem zadoščajo 3 metri. Kljub temu pa LCD gigant ne stavi le na velikost, nova Sharpova serija namreč navdušuje še z izjemno nizko porabo energije – z izvrstno energetsko učinkovitostjo razreda A++.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SERVIS E.S.V.A, Kelbelj Peter s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri SERVIS E.S.V.A, Kelbelj Peter s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SERVIS E.S.V.A, Kelbelj Peter s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku