Programska in razvojna orodja
Poslovne rešitve
Programska oprema
12.05.2022 07:31

Deli z drugimi:

Share

DPS: All-in-one poslovni informacijski sistem

Moderen poslovni program za maloprodajo, veleprodajo, spletna naročila, eDokumente, proizvodnjo, servis in terensko delo. Deluje na Windows in Mac operacijskih sistemih.

Imate težave s trenutnim poslovnim programom? Želite večji nabor funkcij, moderen in bolj pregleden uporabniški vmesnik? Pišete in vodite dokumente v Wordu ali Excelu?

DPS (Datastudio poslovni sistem) vam nudi rešitev za vsa zgornja vprašanja.

Hiter napredek informacijskih tehnologij in tempo v poslovnem okolju od uporabnika zahtevata takojšen odziv na povpraševanja kupcev, zato je zelo pomembno, kako hitro lahko obdelate in dostavite njihova naročila.

Ne glede na dejavnost vam DPS zagotavlja podporo v vseh segmentih poslovanja.

SPLETNA PRODAJA

V obdobju zadnjih dveh let se je zaradi epidemije znatno povečala spletna prodaja. DPS vsebuje vse potrebno za direktno povezavo s spletno trgovino in dostavnimi službami. Tako omogoča izjemno hitro obdelavo velikega števila spletnih naročil, od naročila do dostave kupcu.

MALOPRODAJA – POS

Moderen in enostaven POS vmesnik omogoča hitro prodajo, praktično brez uvajanja novih uporabnikov. Uporaba čitalca, tehtnice, povezava s POS terminalom, integrirane plačilne storitve, darilni boni, kartice ugodnosti in še mnogo več.


Zakaj kupiti DPS?

  • Moderen, preprost in pregleden uporabniški vmesnik,
  • zasnovan za čim hitrejšo opravilnost (prihranek časa in denarja),
  • konstanten razvoj,
  • hitra in učinkovita podpora uporabnikom.

PROIZVODNJA

Izdelava delovnega naloga neposredno iz ponudbe, več izdelkov na en delovni nalog, rezervacija materiala, sestavnice, poročila, dnevnik dela, vodenje statusov …

SERVIS

Zajem slike z mobilno napravo, izpis prevzemnih listov, rezervacije in naročanje materiala, fakturiranje, odprema servisiranih izdelkov neposredno na dostavno službo, vodenje statusov …

MOBILNA UPORABA

V današnjem času je uporaba mobilnih naprav stalnica. Terenska prodaja, dostava blaga, zajem podpisa pri odpremi, pregled nad poslovanjem, servis, obdelava pošiljk, inventure in prevzem blaga. Vse to in še več lahko opravite zgolj z mobilnim modulom.

IZMENJAVA PODATKOV

Računovodstvo, eDokumenti, Intrastat, odpadna embalaža, dostavne službe in REST izmenjava podatkov vam omogočajo uporabo integriranih rešitev in povezljivost z drugimi sistemi.

RAZVOJ IN PODPORA

DPS raste s potrebami trga in želja uporabnikov. Če funkcija še ne obstaja, bo dodana v nadaljnjih posodobitvah programa.

V podjetju se zavedajo, da je stranka na prvem mestu, zato nudijo hitro in učinkovito podporo. Tako stranki zagotavljajo takojšnjo odpravo težav in nemoten proces dela.

Tudi vi se lahko pridružite številnim zadovoljnim uporabnikom programa DPS! Obiščite spletno stran www.datastudio.si za več informacij.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Poslovne rešitve Datastudio poslovni sistem

Povezave

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

LeanIX SI d.o.o.

Mala ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tako kot mnogi tehnološki trendi je tudi programska oprema kot storitev (SaaS) vstopila v področje najbolj uporabljenih besed, ki pa lahko marsikoga zmede. SaaS ponuja zanimivo alternativo ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več