Programska in razvojna orodja
Poslovne rešitve
Programska oprema
12.05.2022 07:31

Deli z drugimi:

Share

DPS: All-in-one poslovni informacijski sistem

Moderen poslovni program za maloprodajo, veleprodajo, spletna naročila, eDokumente, proizvodnjo, servis in terensko delo. Deluje na Windows in Mac operacijskih sistemih.

Imate težave s trenutnim poslovnim programom? Želite večji nabor funkcij, moderen in bolj pregleden uporabniški vmesnik? Pišete in vodite dokumente v Wordu ali Excelu?

DPS (Datastudio poslovni sistem) vam nudi rešitev za vsa zgornja vprašanja.

Hiter napredek informacijskih tehnologij in tempo v poslovnem okolju od uporabnika zahtevata takojšen odziv na povpraševanja kupcev, zato je zelo pomembno, kako hitro lahko obdelate in dostavite njihova naročila.

Ne glede na dejavnost vam DPS zagotavlja podporo v vseh segmentih poslovanja.

SPLETNA PRODAJA

V obdobju zadnjih dveh let se je zaradi epidemije znatno povečala spletna prodaja. DPS vsebuje vse potrebno za direktno povezavo s spletno trgovino in dostavnimi službami. Tako omogoča izjemno hitro obdelavo velikega števila spletnih naročil, od naročila do dostave kupcu.

MALOPRODAJA – POS

Moderen in enostaven POS vmesnik omogoča hitro prodajo, praktično brez uvajanja novih uporabnikov. Uporaba čitalca, tehtnice, povezava s POS terminalom, integrirane plačilne storitve, darilni boni, kartice ugodnosti in še mnogo več.


Zakaj kupiti DPS?

  • Moderen, preprost in pregleden uporabniški vmesnik,
  • zasnovan za čim hitrejšo opravilnost (prihranek časa in denarja),
  • konstanten razvoj,
  • hitra in učinkovita podpora uporabnikom.

PROIZVODNJA

Izdelava delovnega naloga neposredno iz ponudbe, več izdelkov na en delovni nalog, rezervacija materiala, sestavnice, poročila, dnevnik dela, vodenje statusov …

SERVIS

Zajem slike z mobilno napravo, izpis prevzemnih listov, rezervacije in naročanje materiala, fakturiranje, odprema servisiranih izdelkov neposredno na dostavno službo, vodenje statusov …

MOBILNA UPORABA

V današnjem času je uporaba mobilnih naprav stalnica. Terenska prodaja, dostava blaga, zajem podpisa pri odpremi, pregled nad poslovanjem, servis, obdelava pošiljk, inventure in prevzem blaga. Vse to in še več lahko opravite zgolj z mobilnim modulom.

IZMENJAVA PODATKOV

Računovodstvo, eDokumenti, Intrastat, odpadna embalaža, dostavne službe in REST izmenjava podatkov vam omogočajo uporabo integriranih rešitev in povezljivost z drugimi sistemi.

RAZVOJ IN PODPORA

DPS raste s potrebami trga in želja uporabnikov. Če funkcija še ne obstaja, bo dodana v nadaljnjih posodobitvah programa.

V podjetju se zavedajo, da je stranka na prvem mestu, zato nudijo hitro in učinkovito podporo. Tako stranki zagotavljajo takojšnjo odpravo težav in nemoten proces dela.

Tudi vi se lahko pridružite številnim zadovoljnim uporabnikom programa DPS! Obiščite spletno stran www.datastudio.si za več informacij.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Poslovne rešitve Datastudio poslovni sistem

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več