Računalništvo, telefonija
24.12.2020 12:55
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Doživite popolno temperaturo z inovativnimi tehnološkimi rešitvami Samsung

Samsung vztrajno izboljšuje ponudbo ogrevalne in hladilne tehnike, naprave so uporabniku prijaznejše, rešitve dovršene za potrebe v stanovanjih, hotelih in pisarnah, sistemi pa energetsko izpopolnjeni.
Hladilne in ogrevalne naprave Samsung so uporabniku prijazne, rešitve pa dovršene.
Hladilne in ogrevalne naprave Samsung so uporabniku prijazne, rešitve pa dovršene.

ClimateHub je nova rešitev za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Z enostavno namestitvijo, enostavnim zagonom in pametno povezljivostjo bo Samsung ClimateHub toplotna črpalka izboljšala udobje v vaših prostorih. Serija toplotnih črpalk Samsung nudi zmogljivosti od 4 kW pa vse do 16 kW in tako predstavlja najobsežnejše modele na trgu skupaj s široko izbiro dodatne opreme, pri čemer je v ponudbo vključena tudi 5-letna garancija na napravo in kar 10 let na kompresor. Toplotne črpalke Samsung spadajo med ene izmed najtišjih toplotnih črpalk na trgu, saj dosegajo v nočnem delovanju najnižjo raven hrupa le 35 dB (A).

Novi Samsung tandem za hlajenje in ogrevanje z eno zunanjo enoto

Samsung Wind-Free klimatske naprave so edinstvene na trgu, saj so zasnovane tako, da v načinu Wind-Free zrak prijetno razpršijo skozi 23.000 luknjic in tako porabnikom omogočijo, da ne čutijo neprijetnega občutka hladnega pihanja. V Sloveniji je od leta 2020 na voljo tudi izboljšana klimatska naprava Samsung Wind-Free™ Deluxe, ki se jo lahko poveže s toplotno črpalko Samsung in s tem zagotovi tandemsko hlajenje in ogrevanje v enem, zahvaljujoč povezljivosti notranjih enot. Prednost povezovanja klimatske naprave s toplotno črpalko je koristna za mnoge uporabnike, ki pogosto nimajo na voljo možnosti za postavitev zunanjih enot. Hlajenja, zaradi tehnologije “brezvetrja” v prostoru sploh ne boste občutili, ogrevanje pa bo potekalo samodejno. Wind-Free tehnologija je odlična izbira za vse, ki v prostoru ne marate direktnega izpihovanja hladu. Tandem naprav se lahko priključi na talno gretje ali gretje z radiatorji kot tudi hlajenje zrak – zrak.

Hladilno-ogrevalne rešitve za vsak objekt in potrebe

Ne glede na vaše potrebe (stanovanje, novogradnja, manjši objekti z omejenim prostorom ali večji objekti kot so pisarne) vam bodo v podjetju Tratnjek d. o. o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung, svetovali o pravi toplotni črpalki ali klimatski napravi, ki bo zadovoljila vaše potrebe in vam s svojo energetsko učinkovitostjo prihranila denar. Vaše udobje je njihova prioriteta. Naj bo vaš projekt velik ali majhen, enostaven ali zahteven, podjetje Tratnjek je s svojim znanjem in izkušnjami vedno pripravljeno najti pravo rešitev, pa najsi gre za poslovni prostor ali zasebno stranko. Vedno skušajo upoštevati želje strank in jih izvršiti na kvaliteten in hkrati ugoden način. S svojimi 28-letnim izkušnjami so opremili že mnogo različnih stanovanj, prostorov in stavb, med drugim tudi letalo, ki služi kot jedilnica v avstrijskem hotelu Novapark! Ker v podjetju k rešitvam pristopijo celostno, bodo poskrbeli tudi za vso dokumentacijo, ki je potrebna za uveljavljanje subvencije iz Eko sklada.

Naj vas v novem letu spremlja dobra klima, ki vam jo omogočajo tehnološko dovršene hladilno-ogrevalne rešitve Samsung skupaj s podjetjem Tratnjek d.o.o.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več