Življenjski slog
29.03.2024 08:33
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

De’Longhi Rivelia predstavnike medijev in vplivneže razvajala z omamnimi kavnimi napitki

V prijetni družbi ter v izjemnem ambientu je potekala predstavitev novega kavnega aparata De'Longhi Rivelia, ki se ponaša z izjemno zmogljivostjo priprave različnih omamnih kavnih napitkov za vse trenutke dneva. Očarljivo potovanje od zrna do skodelice kave je vodila Katarina Benček, zbrani gosti pa so uživali v širokem naboru kavnih napitkov - od klasičnega espressa, do kremnega cappuccina, pa vse do večernega espresso martinija.
De'Longhi Rivelia je osvojila kar tri prestižne nagrade IF Design Award. Foto: Žiga Intihar
De'Longhi Rivelia je osvojila kar tri prestižne nagrade IF Design Award. Foto: Žiga Intihar

»Najnovejša inovacija znamke De’Longhi, popolnoma avtomatski aparat za kavo Rivelia, je prišel na tržišče kot naročeno zame. S tehnologijo preklopa zrn, ki jo ponuja ta vrhunski aparat, z Markom enostavno preklapljava med različnimi kavnimi zrni, saj jaz zaradi nosečnosti zdaj večkrat posežem po dekofeiniranih kavnih zrnih. Marko ima najraje močni cappuccino, jaz pa najraje spijem žametno mehki latte macchiato, za kar uporabim funkcijo LatteCrema Hot,«nam je zaupala Katarina Benček.

Rivelia se lahko pohvali z vrhunsko tehnologijo, nagrajenim dizajnom in brezčasno uporabniško izkušnjo. Vse to je Rivelii prineslo kar tri prestižne nagrade IF Design Award – v kategoriji izdelka, uporabniške izkušnje in uporabniškega vmesnika.

»Konkurenčnost na trgu zagotovo dosegamo z raziskovanjem in inovativnim pristopom, tehnologija pa je nekaj, kar nas odlikuje in izstopa ter nam resnično omogoča lažji dostop do končnega potrošnika. Zato je lansiranje našega novega revolucionarnega izdelka Rivelia velikega pomena za skupino De’Longhi, da lahko s ponosom potrdimo svoj vodilni položaj. Enostavna uporaba, možnost personalizacije okusov in napitkov, izbira idealne barve in še veliko, veliko več se skriva za imenom Rivelia. Raziščite kavni aparat Rivelia sami, saj je radovednost še vedno največje gonilo življenja,« je na prijetnem druženju v središču Ljubljane povedala Nataša Bagić, marketing manager za De’Longhi Group.

Druženje v središču Ljubljane je zbranim ponudilo posebno kavno doživetje. Z Rivelio si lahko namreč ljubitelji kave pripravijo izjemen nabor kavnih napitkov, glede na svoje navade pitja kave, pa tudi glede na čas dneva. V dopoldanski sobi dogodka so tako povabljeni uživali v variacijah jutranjih kavnih napitkov – pod spretnimi rokami bariste so nastajali cappuccini ter latte macchiatti, oboji še posebej kremni zaradi tehnologije LatteCrema Hot. Popoldanska soba je razvajala z napitki, ki nam po napornem dnevu dvignejo nivo energije – sem spadajo espresso ter macchiatto. V večerni sobi pa je barista ustvarjal glamurozne espresso martinije ter se poigraval s kavnimi napitki iz dekofeiniranih kavnih zrn.

»Rituali so gonilna sila dobre energije, a vsi vemo, da je ravno kava eden izmed naših najljubših ritualov. Naš oddelek za razvoj in raziskave se je potrudil, da bi vsak naš kupec dobil personalizirano izkušnjo priprave kave. Zato naša Rivelia z vrhunsko tehnologijo in interaktivnim animiranim uporabniškim vmesnikom vodi svojega uporabnika skozi njegovo lastno prilagojeno potovanje od zrna do skodelice. Z največjo prilagodljivostjo uporabniku smo še enkrat dokazali, zakaj je De’Longhi že vrsto let vodilna znamka v kategoriji kavnih aparatov,« pa je na dogodku povedala Tea Kozulić, brand manager za De’Longhi.

Poleg različnih kavnih napitkov so gosti uživali tudi v različnih vrstah kavnih zrn, saj Rivelia omogoča enostavno preklapljanje med kavnimi zrni. Nova tehnologija Rivelie in inovativne funkcije nikogar niso pustile ravnodušnega, saj je vsakdo dobil kavo po svojem okusu, ne glede kako zahtevne želje je imel.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem De’Longhi.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več