Življenjski slog
28.08.2021 08:28

Deli z drugimi:

Share

Nazaj v šolo: oblecite svojega otroka v oblačila Dedoles od glave do pet

Za šolarji, tako najmlajšimi kot starejšimi, je pestro leto, polno sprememb. Tako učenci kot izobraževalne ustanove so se morali privaditi na nov vsakdan.
Dedoles se je dobro pripravil na novo šolsko leto. V garderobi se skrivajo najnovejša modna oblačila z igrivimi in unikatnimi motivi.
Dedoles se je dobro pripravil na novo šolsko leto. V garderobi se skrivajo najnovejša modna oblačila z igrivimi in unikatnimi motivi.

Svetovno šolstvo je bilo primorano nenadoma zapreti svoja vrata, a sedaj je za vogalom začetek novega šolskega leta, ki obljublja povratek nazaj v rutino. To je tudi čas, ko morate svoje otroke opremiti z vsemi šolskimi pripomočki, ki jih bodo potrebovali v novem šolskem letu. Pod obvezno šolsko opremo sedaj spadajo tudi računalniki, tablice in vsa ostala računalniška oprema. Za trenutek bomo tehnologijo postavili na stranski tir in se osredotočili na vsakdanje šolske potrebščine šolarjev. 

Ali želite obleči svoje otroke v udobna in hkrati modna oblačila? Oblecite jih v izdelke Dedoles, da bodo vse šolske ure zabavne in vesele.

Začnite šolsko leto z živahnimi nogavicami, ki se ne ujemajo, ampak kljub temu skupaj delujejo popolno

Novo šolsko leto se hitro približuje, vaši otroci pa uživajo v zadnjih dneh zabavnih počitniških aktivnosti na soncu. Čeprav se bliža konec letošnjih poletnih počitnic, je lahko povratek v šolo veliko bolj zabaven z igrivimi nogavicami, ki so polne barv in najljubših otroških vzorcev. Plešoči hrčki, puhaste lisice, debelušne pande ali čarobni samorogi bodo razveselili srca vseh otrok. Otroci lahko izbirajo iz širokega nabora motivov in dolžin. Na voljo so klasične nogavice, ki ščitijo pred hladnim jesenskim vremenom, in udobne kratke nogavice za toplejše dni. Zaupajte Dedolesu – vsak šolar ali šolarka si bosta našla svoj najljubši par.

Kako lahko delček poletja prinesete v šolske klopi?

Vaši najmlajši so se celo poletje zabavali na peščenih plažah in podvodnih jamah ter skakali s pomolov. Njihova občutljiva stopala so bila med tem razgrajanjem v varnem objemu otroških natikačev. Z Dedolesom lahko poletno varnost in udobje prenesete tudi v učilnice.

Z otroškimi natikači Dedoles jih bodo spomini na zabavne poletne trenutke spremljali na vsakem koraku. To udobno obutev lahko nosijo v šoli namesto copat (na voljo v velikostih od številke 30 do 35). Dedoles pa pripravlja tudi presenečenje v obliki klasičnih copat, ki se zapnejo. Pričakujete jih lahko že kmalu.

Tople hlačne nogavice z igrivimi motivi

Novo šolsko leto naznanja tudi konec poletja. Vemo, vaši malčki že komaj čakajo novo poletje, čeprav se to še ni čisto končalo. Kot starš želite biti vedno pripravljeni in veste, da so hladni jesenski in zimski meseci že za vogalom. Ko boste brskali po Dedolesovi garderobi oziroma zakladnici motivov, boste naleteli še na zimsko oblačila. Zagotovo vam bo pogled najprej padel na zabavne hlačne nogavice Dedoles.

Vemo, da niste pozabili, da je novo šolsko leto tudi začetek jutranjih borb, ko se malčki ne bodo hoteli obleči. Kaj pa, če jih premamite z njihovimi najljubšimi motivi? Dedoles ima takšne, v katere se bo zaljubil vsak otrok. Zabavne hlačne nogavice Dedoles bodo razvedrile dan vašega otroka. Nasmejale pa bodo tudi vas, učitelje in sošolce. Hlačne nogavice so iz kvalitetnega materiala, zaradi katerega bo vašim otrokom toplo in udobno cel dan. Barviti motivi, kot so akvarij, poln rib, puhaste lisice, krokodil, jelen, medvedki ali leteči pujski, bodo popestrili še tako turoben dan.

Živahno spodnje perilo za deklice in fante

Jutranje oblačenje za v šolo je lahko včasih naporen izziv. Z dekliškimi hlačkami Dedoles se bo vsaka princeska veselila oblačenja, vsak deček pa bo z veseljem oblekel boksarice Dedoles, ki so jih navdihnili njegovi najljubši motivi. Mehek bombažni material zagotavlja vrhunsko udobje ves dan, zabavni motivi, kot so živali, sadje ali dejavnosti v prostem času pa bodo razveselili vsak otroški obraz.

Jopice s kapuco in majice z Dedolesovimi hrčki

Le kdo še ni plesal ob Dedoles pesmicah ali vsaj slišal zanje? Niti najstarejši se ne morejo upreti Dedoles skušnjavi, kaj šele najmlajši malčki, ki komaj čakajo, da se na televiziji ali telefonu pojavijo Dedoles hrčki z veverico.

Zdaj bodo lahko plesali in noreli v zabavnih majicah s kratkimi rokavi ali v jopicah s kapuco z ljubkimi hrčki in Dedoles zelenim logotipom, narejenih prav zanje. Oba izdelka sta na voljo v rumeni in črni barvi. Dedoles hrčki vam obljubijo, da vaši malčki nikoli več ne bodo želeli sleči oblačil. Poleg tega bodo izdelki s svojim razigranim videzom nasmejali vse njihove prijatelje.

Še več zabavnih izdelkov za otroke in odrasle lahko najdete na www.dedoles.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Dedoles nogavice Dedoles spodnje hlače

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

OTEL d.o.o.

Klavčičeva ulica 12, 1241 Kamnik, Tel: 041 505 323