Računalništvo, telefonija
21.11.2013 17:48

Deli z drugimi:

Share

Datalab in Telekom Slovenije predstavljata eRačunovodstvo v oblaku

S 1. decembrom bo Telekom Slovenije razširil ponudbo Pisarne po meri z Datalabovim poslovnim programom PANTHEON, in sicer v obliki storitve eRačunovodstvo v oblaku.
Datalab in Telekom Slovenije predstavljata eRačunovodstvo v oblaku
Datalab in Telekom Slovenije predstavljata eRačunovodstvo v oblaku

PANTHEON v oblaku je velik napredek v delovanju računovodij in računovodskih servisov. Pomeni konec ročnega vnašanja podatkov za hitrejšo in konkurenčnejšo storitev. Podatki so dostopni preko interneta kadarkoli in kjerkoli ter so varno shranjeni v podatkovnem centru, kjer je ustrezno poskrbljeno za varnost. Poleg vsega pa zahteva minimalno začetno investicijo in do 85% nižje stroške licenciranja programske opreme.

Takšna ureditev je zelo prilagodljiva in stroškovno učinkovita, saj se storitve lahko najame glede na trenutne potrebe. Ob povečanih potrebah se najame dodatne kapacitete, pozneje pa se jih preprosto sprosti – plača se po dejanski porabi. Prednosti so na obeh straneh, tako za računovodje kot za stranke: oba lahko hkrati dostopata do iste baze podatkov, zaradi česar posebni prenosi podatkov niso potrebni; podatki so varno spravljeni in arhivirani; čas, prihranjen pri vnašanju podatkov, se lahko porabi za druge, bolj donosne dejavnosti.

PANTHEON vsebuje številna praktična orodja, ki računovodjem znatno olajšajo delo. Sem med drugim sodijo: računovodska konzola, kjer je na enem mestu pregled nad stanjem računovodskega dela in vsemi uporabniki; bilančna analitika oziroma “z nekaj kliki od bilance do dokumentov” omogoča, da posamezno s klikom na posamezno številko na bilančnem izpisu pogledamo, kateri dokumenti jo sestavljajo; uvoz artiklov in partnerjev iz excela in drugih podatkovnih virov omogoča hitrejši začetek z delom in kasnejše usklajevanje.

Še več prednosti bo praktično prikazanih na brezplačnem seminarju 26.11.2013 v ljubljanskem Koloseju. Med prijavljenimi bo izžrebana tudi nagrada, in sicer letalska karta na poljubno destinacijo.

Več na www.datalab.si/eracunovodstvo


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DATALAB SI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DATALAB SI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DATALAB SI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več