Strojna oprema
13.02.2008 08:27

Deli z drugimi:

Share

Cyber-shot H10


Cyber-shot H10

Cyber-shot H10 je dovolj majhen, da ga lahko nosite v žepu ali torbi, in ponuja vse, kar ponujajo veliki digitalni fotoaparati. Zaradi objektiva Carl Zeiss Vario-Tessar z zmogljivim 10-kratnim optičnim zoomom je Cyber-shot H10 idealen za športne dogodke, družinske počitnice in za fotografiranje jasnejših portretov. Fotoaparat vsebuje novo izjemno zmogljivo bliskavico, ki osvetljuje objekte do oddaljenosti 14 m in velik 7,6 cm zaslon Clear Photo LCD Plus za visokokakovosten prikaz slik in preprosto navigacijo po menijih.

Opremljen je tudi s Sonyjevim BIONZ procesorjem, ki zagotavlja kakovostnejše fotografije in izjemno odzivno delovanje, s tehnologijo za zaznavanje obraza, ki lahko prepozna in izostri do osem obrazov v eni sceni, s samodejno prilagodljivo izostritvijo in z bliskavico za jasne portrete. Napredni način za fotografiranje športa z zelo visoko hitrostjo zaklopa, neprekinjenim samodejnim ostrenjem in predvidljivim ostrenjem omogoča fotografiranje hitro premikajočih se objektov.

Sonyjeva dvojna tehnologija proti zamegljenosti brez bliskavice zagotavlja izjemno naravne slike na prostem ali v slabih svetlobnih pogojih. Visoko občutljivost ISO 3200 podpira stabilizator slike Super SteadyShot, ki izravnava morebitno premikanje ali tresljaje. Optimizator D-Range je idealen pri zapleteni osvetlitvi ozadja in visoko ločljivih scenah. Samodejno obdela scene z močno osvetlitvijo in s temnimi sencami ter zagotavlja naravnejšo sliko z enakomerno osvetlitvijo.

Na voljo so tudi številne funkcije, vključno z odpravljanjem učinka rdečih oči. Zaradi številnih funkcij, ki jih ima na voljo Cyber-shot H10 za urejanje slik, ne boste potrebovali računalnika ali posebne programske opreme.

S številnimi multimedijskimi funkcijami boste lahko fotografije predvajali tudi svojim prijateljem ali družini. Mogoč je tudi zaporedni prikaz slik na zaslonu z različnimi glasbenimi podlagami, ki jih lahko prek računalnika prenesete na fotoaparat. Cyber-shot H10 lahko prav tako priključite na vaš HD-televizor in uživate ob prikazu Full HD-slik z izjemnimi barvami in detajli. Televizorji BRAVIA in drugi modeli, ki podpirajo način PhotoTV HD, omogočajo optimalen prikaz fotografij.

Kot dodatna oprema je na voljo široka paleta prvovrstnih leč za široko in tele pretvorbo s filtri ter različne baterije, prenosni polnilniki, športne in navadne torbe.
Digitalni fotoaparat Cyber-shot H10 bo v Evropi na voljo od konca marca 2008.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več