Življenjski slog
19.10.2021 09:00

Deli z drugimi:

Share

3D tiskalnik, ki ga sestavite sami za manj kot 130 evrov

3D tiskanje vztrajno napreduje, vendar je nakup 3D tiskalnika za mnoge še vedno velik vprašaj. Čeprav je tehnologija postala zelo dostopna za prav vsakega uporabnika, mnogi še vedno ne vedo, zakaj bi 3D tiskalnik sploh izkoristili oziroma ali ga bodo sploh znali uporabljati. Skrb je odveč, saj je 3D tiskanje lahko zelo enostavno. Če ne znati 3D oblikovati s programsko opremo CAD, lahko uporabite spletne že vnaprej ustvarjene vzorce. S 3D tiskalniki, kot je to Creality 3D Ender-3 Pro, si lahko popestrite vsakdanje domače življenje.

Vsako leto zagotovo iščete ideje za darila za rojstne dneve in praznike. S 3D tiskalnikom Creality 3D Ender-3 Pro boste lahko ustvarili personalizirana darila, ne da bi stopili izven svojega doma. Prav tako je izdelava daril občutno ceneje kot pa nakup. S 3D tiskalnikom si lahko pomagate in olajšate vsakdanja opravila. Izdelate lahko police, nadomestne dele, ko se kaj pokvari in podobno. Ustvarite lahko tudi unikatne izdelke, ki jih lahko brez težav prodate na Bolhi ali podobni spletni strani. Lahko je tudi kotiček, kjer se boste zbližali s svojimi otroci in jih naučili nekaj novega.

Vse to lahko sedaj dobite po neverjetno ugodni ceni 138,54 evrov, če pa uporabite še kodo TC1622, pa vam spletni prodajalec Cafago to ceno še dodatno zniža na 129,99 evrov. Skočite na TO POVEZAVO, če želite opraviti nakup.

Kaj pa ponuja Creality 3D?

Gre za »naredi sam« (DIY) 3D tiskalnik, kar pomeni, da ga sestavite sami, kar pa vam ne bo predstavljalo težav, če ste vsaj malo spretni z rokami. Visoko natančen ekstruder MK-10 močno zmanjša tveganje zamašitve in neenakomernega iztiskanja. Žarišče lahko doseže 110 ℃ v približno 5 minutah, kar pomeni, da je Creality 3D tiskalnik vedno zelo hitro pripravljen na uporabo.

Tiskalnik je na novo opremljen z mehko magnetno nalepko, ki omogoča lažje odstranjevanje natisnjenih modelov in odpravi tudi znano težavo 3D tiskalnikov z neenakomernimi robovi. CNC obdelovalni utor na Y osi zagotavlja natančno pozicioniranje in stabilnejšo strukturo. Napajalnik je zaščiten, v primeru izpada električne energije pa lahko nadaljujete s 3D tiskanjem, tam kjer ste ostali.

Maksimalna velikost tiskanje je 220 x 220 x 250 mm, podpira različne tiskalne niti do 1,75 milimetrov, kot so PLA, ABS, les, TPU, prelivna barva, ogljikova vlakna in podobno. Podpira operacijske sisteme Windows XP/Vista/7/8/10, Mac in Linux.

Če bi radi ustvarjali in obenem zabavali potem skočite na TO POVEZAVO in še danes naročite novi 3D tiskalnik Creality Ender-3 Pro. Prodajalec Cafago vam tiskalnik dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev. Če želite še dodatno popestriti svoje domače življenje, potem si oglejte še ta priročen in poceni Xiaomi električni skiro.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
3D printerji

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

MULTIMEDIJA STUDIO d.o.o.

Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor, Tel: 02 228 26 69
Multimedija.net Podjetje Multimedija.net je na trgu izdelave spletnih strani in spletnih rešitev prisotno že od leta 2003. Na podlagi podrobne analize trga in vaše dejavnosti ... Več