Računalništvo, telefonija
11.10.2021 11:27
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Naelektrena vožnja s Xiaomi zložljivim električnim skirojem

Nič več čakanja na semaforjih s Xiaomi električnim skirojem.
Nič več čakanja na semaforjih s Xiaomi električnim skirojem.

Vožnja skozi ali do mestnih središč je vedno zamudna, še posebej v prometni konici. Z zložljivim električnim skirojem Xiaomi Mijia 1S lahko prihranite več ur čakanja na križiščih in rdečih semaforjih. Spletni prodajalec Cafago je pripravil mesečno akcijo, kjer lahko dobite električni skiro Xiaomi Mijia 1S po privlačni ceni 305,99 evrov. Izdelek si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Multifunkcijski zaslon prikazuje podatke o vožnji
Multifunkcijski zaslon prikazuje podatke o vožnji

Podjetje Xiaomi je pripravil zložljiv električni skiro iz robustnega aluminija, ki ga uporabljajo v letalski industriji in premore nosilnost do 100 kilogramov. Električni skiro poganja 500W motor, ki z močjo razpolaga s tremi načini vožnje, eko, standardni in športni način, s katerim lahko dosežete hitrosti 25 kilometrov na uro. Doseg 30 kilometrov lahko podaljšate z zaviranjem, ki del energije vrne akumulatorju.

Ogrodje električnega skiroja se zloži in zaklene v treh korakih. Kompaktna zasnova omogoča lažje shranjevanje v pisarni, avtu ali hiši. Za vidljivost na cesti poskrbita sprednja LED luč in zavorna luč, ki se samodejno osvetli ob zaviranju, za varnost pa zavorni disk na zadnji 8,5 palčni gumi (21 centimetrov) in sprednji zavorni E-ABS sistem. Na krmilu multifunkcijski zaslon prikaže podatke o hitrosti, napolnjenosti baterije, morebitne napake, način vožnje in drugo.  Električni skiro lahko povežete z pametnim telefonom preko aplikacije Mijia, ki vam prikaže podatke o vožnji, možnosti nadgradnje programske opreme in druge funkcije.

Zložljiv električni skiro Xiaomi Mijia 1S lahko dobite po akcijski ceni na TEJ POVEZAVI. Akcija velja do konca marca ali do razprodaje zalog. Spletni prodajalec Cafago vam izdelek pošlje iz nemškega skladišča, zato lahko izdelek pričakujete hitro, brez poštnine in dodatnih carinskih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
Pomembno je izbrati pravega ponudnika programskih rešitev, kar pa ni vedno lahka izbira. Na srečo vam v podjetju OSIR-ERPIS d.o.o. olajšajo izbiro s svojo celovito ponudbo Oracle ... Več

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640