Računalništvo, telefonija
01.03.2021 07:09
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Naelektrena vožnja s Xiaomi zložljivim električnim skirojem

Nič več čakanja na semaforjih s Xiaomi električnim skirojem
Nič več čakanja na semaforjih s Xiaomi električnim skirojem

Vožnja skozi ali do mestnih središč je vedno zamudna, še posebej v prometni konici. Z zložljivim električnim skirojem Xiaomi Mijia 1S lahko prihranite več ur čakanja na križiščih in rdečih semaforjih. Spletni prodajalec Cafago je pripravil mesečno akcijo, kjer lahko dobite električni skiro Xiaomi Mijia 1S po privlačni ceni 379,09 evrov. Izdelek si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Podjetje Xiaomi je pripravil zložljiv električni skiro iz robustnega aluminija, ki ga uporabljajo v letalski industriji in premore nosilnost do 100 kilogramov. Električni skiro poganja 500W motor, ki z močjo razpolaga s tremi načini vožnje, eko, standardni in športni način, s katerim lahko dosežete hitrosti 25 kilometrov na uro. Doseg 30 kilometrov lahko podaljšate z zaviranjem, ki del energije vrne akumulatorju.

Multifunkcijski zaslon prikazuje podatke o vožnji

Multifunkcijski zaslon prikazuje podatke o vožnji

Ogrodje električnega skiroja se zloži in zaklene v treh korakih. Kompaktna zasnova omogoča lažje shranjevanje v pisarni, avtu ali hiši. Za vidljivost na cesti poskrbita sprednja LED luč in zavorna luč, ki se samodejno osvetli ob zaviranju, za varnost pa zavorni disk na zadnji 8,5 palčni gumi (21 centimetrov) in sprednji zavorni E-ABS sistem. Na krmilu multifunkcijski zaslon prikaže podatke o hitrosti, napolnjenosti baterije, morebitne napake, način vožnje in drugo. Električni skiro lahko povežete z pametnim telefonom preko aplikacije Mijia, ki vam prikaže podatke o vožnji, možnosti nadgradnje programske opreme in druge funkcije.

Zložljiv električni skiro Xiaomi Mijia 1S lahko dobite po akcijski ceni na TEJ POVEZAVI. Akcija velja do konca marca ali do razprodaje zalog. Spletni prodajalec Cafago vam izdelek pošlje iz nemškega skladišča, zato lahko izdelek pričakujete hitro, brez poštnine in dodatnih carinskih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku