Računalništvo, telefonija
26.08.2013 11:56

Deli z drugimi:

Share

Cenovno ugodni in zanesljivi tiskalniki Brother

Podjetje Brother z novo serijo črno-belih naprav ponuja večjo učinkovitost in prilagodljivost uporabnikom. Posebej zasnovana za majhna podjetja in domače uporabnike pokriva njihove specifične potrebe v spreminjajočih razmerah poslovanja.
Brother črno-beli laserski tisklanik HL-1112E
Brother črno-beli laserski tisklanik HL-1112E

Vseh pet modelov, HL-1110E, HL-1112E, DCP-1510E, DCP-1512E in MFC-1810E, ponuja zanesljivost, visoko kakovost in cenovno ugodne izpise. Kot vsa ostala Brother oprema za tiskanje in rešitve tiskanja, se tudi novi modeli ponašajo z oznako zanesljivosti, po kateri je Brother znan v svetovnem merilu. Novi modeli torej ponujajo nizek strošek lastništva in nizke obratovalne stroške, ki uporabnike ne prikrajšajo za kakovost, nizkim cenam navkljub.


Kjer se srečata zanesljivost in cenovna dostopnost

Nova serija črno-belih laserskih naprav je oblikovana za vzdržljivost in trpežnost. Naprave so narejene na Japonskem in testirane za visoko zmogljivost, vključno z novo tehnologijo tiskanja brez težav, ki uporabniku omogoča izkušnjo gladkega tiskanja prav vsakokrat. Te trditve v podjetju Brother podpirajo s triletno garancijo na podlagi registracije naprave na spletni strani, ki uporabnikom dodatno omogoča večje udobje in brezskrbnost uporabe.

Ker so naprave narejene z ločenim bobnom in tonerjem, uporabnik lahko prihrani in zmanjša odpadke le z zamenjavo tonerja, medtem ko je boben še v uporabi.

Oblikovane za hitrost, črno-bele laserske naprave Brother ne vzpostavljajo kompromisov na račun doseganja kakovosti. Z modeli, ki dosegajo hitrost tiskanja do 20/21 strani v eni minuti uporabnik lahko svoj čas porabi bolj učinkovito, doma ali na delu, saj so dokumenti natisnjeni prej.

Brother črno-bele laserske naprave ponujajo široko paleto funkcij za prihranek časa, denarja in celo prostora, kar jih dela zanesljive in cenovno dostopne. Ponujajo nizek strošek na stran s funkcijami kot so certifikat ENERGY STAR, način spanja za prihranek energije, ki ga uporabnik lahko prilagaja po tem ko je bil neaktiven določeno časovno obdobje in funkcijo za prihranek tonerja, ki zmanjša porabo tonerja.

Predstavitev novih črno-belih laserskih naprav Brother je odziv podjetja na potrebe rastočega trga na področju majhnih in srednje velikih podjetij.

Nova tehnologija Brother, za tiskanje brez težav

Nova tehnologija za tiskanje brez težav je bila razvita za preprečevanje zastojev papirja. Novost sta dolgi stranski vodili, ki vodita papir prav do srca naprave in tako preprečita mečkanje papirja. Nova serija se ponaša tudi z novo gumo na sistemu dvojnih valjev, ki zmanjšuje nabiranje prahu na valjih in posledično omeji možnosti “napačnega” podajanja papirja. Možne lokacije zastojev papirja so zmanjšane z vzpostavitvijo krajše poti papirja (le 220 mm), glede na prejšnje serije. Nove naprave so tudi opremljene s posebej oblikovanim valjem proti zvijanju papirja, ki preprečuje tipično zvijanje papirja pri izhodu. Ta funkcija še izboljša zmogljivost in zanesljivost celotne serije.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več