Računalništvo, telefonija
16.09.2020 05:19
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cenovno dostopna ročna ura Apple Watch SE

Pametna ročna ura Apple Watch SE za relativno malo denarja ponuja veliko.
Pametna ročna ura Apple Watch SE za relativno malo denarja ponuja veliko.

Pri podjetju Apple so nas prijetno presenetili s predstavijo cenovno ugodne pametne ročne ure Apple Watch SE, ki bo zagotovo razveselila mnoge. V Združenih državah Amerike bo zanjo treba odšteti zgolj preračunanih 235 evrov. Čeprav novost ne ponuja izjemno hitrega procesorja Apple S6 in merilca kisika v krvi, še vedno ponuja vse nujne osnovne funkcije.

Pametna ročna ura Apple Watch SE se ponaša z merilcem višine, kompasom, merilnikom pospeškov in giroskopom ter celo s senzorjem za zaznavo padca in možnostjo sprožitve klica na pomoč. Uporabnikom bo na voljo tudi različica z vgrajeno telefonsko kartico, kar pomeni, da se bomo lahko na pot odpravili brez pametnega mobilnega telefona. Za brezhibno delovanje skrbi mobilni procesor Apple S5, kar pomeni, da je enako zmogljiva kot ročna ura Apple Watch Series 5.

Nadvse zanimiva in poceni pametna ročna ura Apple Watch SE je naprodaj od sredine septembra, ohišje pa je izdelano iz recikliranega aluminija. Osnovni model brez povezave v mobilno omrežje bo, kot že omenjeno, v Združenih državah Amerike na voljo za zgolj preračunanih 235 evrov. Naprednejši model z mobilno povezavo pa bo na voljo za preračunanih 277 evrov.


Prijavi napako v članku