Računalništvo, telefonija
20.09.2017 13:42

Deli z drugimi:

Share

Če pohitite lahko telefon Leagoo KIICAA MIX dobite za zelo nizko ceno!

Pametni mobilni telefon LEAGOO KIICAA MIX za resnično malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telefon LEAGOO KIICAA MIX za resnično malo denarja ponuja veliko!

Spletna trgovina gearbest.com je začel s promocijo zanimivega pametnega mobilnega telefona Leagoo KIICAA MIX, ki ga lahko uporabljamo povsod po svetu, vključno s Slovenijo. Novost lahko dobimo po zelo nizki ceni, kar ga naredi še bolj zanimivega. Za zanimiv pametni mobilni telefon KIICAA MIX lahko namreč dobimo že za zgolj 117 evrov.

Za zgolj 117 evrov bomo dobili pametni mobilni telefon Leagoo KIICAA MIX, ki ponuja osemjedrni procesor MTK6750T, tri gigabajte sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik z 32 gigabajti prostora. Tu je na voljo še zanimiv zaslon z razmerjem stranic 18 proti 9, ki je opremljen s 14-centimetrsko (5,5-palčno) diagonalo. Poleg tega tu najdemo še dvojni fotoaparat na zadnji strani naprave ločljivosti 13 milijonov in dva milijonov slikovnih točk, sprednjo kamero ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in bralnik prstnih odtisov. Kot se za tak telefon spodobi najdemo še tu podporo za dve telefonski kartici SIM, in sicer formata Nano ter mobilnemu omrežju 4G/LTE.

Pametni mobilni telefon Leagoo KIICAA MIX po akcijski ceni lahko dobite na spletni strani gearbest.com in sicer s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/KIICAA-MIX-GearBest. Ker je zanimanje za novost izjemno visoko vam priporočamo, da z nakupom ne odlašate.


Prijavi napako v članku