Računalništvo, telefonija
22.08.2006 10:33

Deli z drugimi:

Share

CA napoveduje novo vodstvo v EMEA

CA, eno največjih podjetij na svetu, ki prodaja programsko opremo za upravljanje IT, je predstavilo na novo imenovano ekipo za upravljanje v Srednji in Vzhodni Evropi (CEE), Bližnjem vzhodu in Afriki (MEA), ki jo bo vodil podpredsednik in generalni direktor Gilbert Lacroix, nekdanji vodja podjetja CA v Arabskih državah in Pakistanu.

Imenovanja so posledica širšega prestrukturiranja vodstva in poslovnih enot podjetja v Evropi, na Bližnjem vzhodu in Afriki (EMEA). Kombinacija na novo zaposlenih in napredovanje starih vodij podjetja CA je ključnega pomena za povečanje trajnostnega razvoja in razvijanja območja t. i. vzhodnih trgov EMEA v svetovno žarišče najboljših praks za podjetje CA.

“Za CA je geografsko območje eno od najhitreje razvijajočih se območij in podjetje želi, da postavimo merilo za nekatere najboljše prakse pri razvoju poslovanja,” pravi Gilbert Lacroix. “Prepričan sem, da bomo s prvovrstno ekipo priznanih vodij v industriji tudi našim strankam in partnerjem omogočili rast njihovih podjetij.”

Z vnosom obsežnih izkušenj na področju industrije v podjetje CA bo višje vodstvo obsegalo dva regionalna prodajna trga (CEE, MEA) in pet funkcionalnih področij:
– Tanguy De La Horie prihaja v CA iz Intela in bo podpredsednik za prodajo za Srednjo in Vzhodno Evropo.
– Najib Khouri-Haddad prihaja v CA iz podjetja EFI in bo podpredsednik za prodajo za Bližnji vzhod in Afriko.
– Michel de Martigny, dosedanji podpredsednik za prodajo za Bližnji vzhod in Afriko, bo podpredsednik zastopništva za območje.
– Ned Jaroudi, dosedanji direktor marketinga za Arabske države in Pakistan, bo povišan na mesto podpredsednika marketinga za območje.
– Bjarne Rasmussen, dosedanji podpredsednik Tehničnih storitev za Arabske države in Pakistan, bo postal podpredsednik Tehnoloških in poslovnih enot za območje.
– Roland Jones bo postal vodja objektov za območje in bo razširil svoje dosedanje obveznosti, ki jih ima v arabskih državah in Pakistanu.
– Rita Mouawad, dosedanja vodja kadrovskega oddelka za arabske države in Pakistan, bo povišana na mesto direktorice kadrovske službe in poslovne partnerke za kadrovske zadeve za območje.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

NAVIGARIS d.o.o.

Mestni trg 18, 3210 Slovenske Konjice, Tel: 05 994 36 08
Podjetje Navigaris d.o.o. je uspešno poslovno pot začelo leta 2008. Vizija ustanovitelja je bila ustvariti ciljno usmerjeno podjetje, ki bi združilo dolgoletne izkušnje in specifična ... Več

COALA d.o.o.

Cesta v Rošpoh 22a, 2351 Kamnica, Tel: 02 624 50 10
Podjetje Coala d.o.o. je ustanovila skupina strokovnjakov s področja računalništva in informatike leta 1991. Danes jih odlikuje 30 let bogatih izkušenj na področju prodaje in ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10