Računalništvo, telefonija
24.06.2020 22:04
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Butični operater Omrežje vsakega posameznika obravnava individualno

Omrežje nudi pestro izbiro televizijskih programov, tudi vse športne.
Z lastnim optičnim omrežjem FTTH Omrežje posameznikom omogoča storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije.
Z lastnim optičnim omrežjem FTTH Omrežje posameznikom omogoča storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije.

Novost v Ljubljani je operater Omrežje, ki je do sedaj ponujal storitve v Trzinu, Komendi in Ajdovščini. Z lastnim optičnim omrežjem FTTH posameznikom omogoča storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije. »Pri mobilni telefoniji zagotavljamo pokritost po vsej Sloveniji. Ponosni smo, da imamo z našimi naročniki pristen in zaupanja vreden odnos. Tudi, če pride do težav, jih rešujemo hitro in učinkovito, in sicer brez čakalnih dob. Dobro se zavedamo, kako pomemben je v tem času internet, zato se posvetimo vsakemu uporabniku posebej,« je Omrežje s pestrim izborom najbolj gledanih programov (dokumentarni, informativni, filmski in tudi vsi športni) opisal direktor Andrej Boštjančič.

Omrežje za televizijo omogoča storitev časovni zamik, s katerim lahko spremljate zamujene vsebine do 7 dni nazaj. »Priljubljenim televizijskim vsebinam lahko sledite na vseh mobilnih napravah, in sicer s pametnimi telefoni, tablicami, računalnikom in televizijo. Preklapljate lahko med prav vsemi obstoječimi športnimi programi. Za mobilne naprave sta na voljo brezplačni aplikaciji na Google Play in App Store,« je pojasnil Andrej Boštjančič.


Prijavi napako v članku