Triki in nasveti
24.06.2013 09:01
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brskalnik Dolphin za Android s prenovljenim grafičnim vmesnikom in novimi možnostmi

Prenovljeni mobilni spletni brskalnik Dolphin za Android navdušuje v vseh pogledih, saj se lahko pobaha tako z novim grafičnim vmesnikom kot dodatnimi možnostmi. Novost je že na voljo za prenos oziroma posodobitev na Googlovem spletnem portalu Play.
Mobilni spletni brskalnik Dolphin za Android vas nikoli ne bo pustil na cedilu!
Mobilni spletni brskalnik Dolphin za Android vas nikoli ne bo pustil na cedilu!

Mobilni spletni brskalnik Dolphin je med uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android izjemno priljubljen, saj je hiter, enostaven za uporabo in ponuja bogato paleto nadvse uporabnih možnosti. Prenovljena različica mobilnega brskalnika je še za odtenek boljša, saj so programerji poskrbeli tako za prenovo grafičnega vmesnika kot za dodatne možnosti, kot so možnost uporabe bližnjic neposredno na začetnem oziroma domačem zaslonu, nove in izjemno uporabne geste ter možnost prenosa aplikacij iz lastne trgovine. Nadvse zanimiva je tudi vgrajena podpora za Flash, ki izboljšuje uporabniško izkušnjo na številnih spletnih straneh, kot so Amazon, Twitter, Wikipedia in YouTube.

Prenovljena različica mobilnega spletnega brskalnika Dolphin (različica 10) za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android je že na voljo za prenos na Googlovem spletnem portalu Play, in sicer bodisi s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/ulfz3 bodisi s skeniranjem priročne QR kode. Če pa imate na vaši mobilni napravi Android nameščeno starejšo različico mobilnega brskalnika Dolphin, lahko kakopak opravite posodobitev. Sporočilo o nadgradnji se vam bo praviloma pojavilo le nekaj trenutkov za tem, ko boste na priljubljenem mobilniku vključili brezžično povezavo Wi-Fi oziroma 3G. Če pa sporočila ne boste prejeli, boste posodobitev morali opraviti ročno preko portala Google Play.


Prijavi napako v članku