Računalništvo, telefonija
23.08.2012 12:08

Deli z drugimi:

Share

Brother je prejel certifikat Eco First

Terry Koike, predsednik družbe Brother Industries Ltd., je prejel certifikat Eco First s strani japonskega Ministrstva za okolje. Eco First je bil predstavljen v aprilu 2008 s strani japonskega Ministrstva za okolje, da bi spodbudili vodilna okoljska podjetja k nadaljevanju skrbi za varovanje okolja.
Terry Koike je prevzel certifikat Eco first
Terry Koike je prevzel certifikat Eco first

Certifikat ECO FIRST je podeljen organizacijam, ki pokažejo pobudo na področju okolja, kot je preprečevanje globalnega segrevanja ali promocije za recikliranje odpadkov.

Brotherjeva pobuda vključuje zmanjševanje CO2 izpuhov, vzpostavljanje družbe, ki reciklira, izboljšanje okoljske osveščenosti zaposlenih in ohranjanje biotske raznovrstnosti, kar je zapisano v dokumentu Ministrstva za okolje.

Japonski minister za okolje je izbiral pobude in dosežke z različnih stališč, kot na primer ali so podjetja napredna, unikatna ali imajo pozitiven vpliv na družbo. Kot posledica celovite ocene, je bil Brother uradno priznan za eno od vodilnih okoljskih podjetij v industriji tiskalnikov.

Certifikat Eco First je bil podeljen tudi 39 drugim podjetjem. Nato so imeli predsednik družbe Brother Industries Ltd in predsedniki ostalih certificiranih družb kratek pogovor z ministrom. Med pogovorom je Terry Koike predstavil pristope skupine Brother glede zaščite okolja, kot so zmanjšanje izpuhov CO2, povečanje uporabe recikliranih materialov za potrošni material, izboljševanje okoljske pismenosti zaposlenih in ohranjanje biotske raznovrstnosti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več