Računalništvo, telefonija
23.01.2012 06:23

Deli z drugimi:

Share

Inovativni Brother AirScouter

Specialist za tiskanje in pisarniško tehnologijo Brother Industries, Ltd, je bil imenovan kot eden svetovno najboljših inovatorjev v Thomson Reuters 2011 Top 100 Global Innovatorsm programu.
AirScouter Brother
AirScouter Brother

Thomson Reuters, svetovni vodilni vir inteligentnih informacij za podjetja in profesionalce je imenoval podjetja, ki vodijo svet inovacij in novih znanj, kjer se je med najboljših 100 povzpelo tudi podjetje Brother.

Z uporabo analize podatkov patenta in povezanih merjenj, se je metodologija usmerila na štiri ključne kriterije: potrditev uspešnosti patenta, globalni doseg portfolia patenta, vplivi patenta, kot so bili izmerjeni v navajanjih in predvsem obseg patenta.

David Brown, predsednik podjetja IP Solutions Thomsona Reutersa, komentira: “Thomson Reuters 2011 Top 100 Global Innovator program priznava tiste organizacije, ki vodijo v svet inovacij, dajejo zaščito in komercializacijo izumov in imajo vpliv na prihodnje tehnologije. Pozdravljamo ta podjetja in njihove težnje po poti inovacij in njihovo zavezanost za zaščito intelektualne lastnine.”

Andrej Zalokar, vodja razvoja trga za Slovenijo in Hrvaško pri Brother CEE, komentira: “Močno smo zavezani inovacijam znotraj hiše in biti imenovan kot eden najboljših globalnih inovatorjev je resnična čast. Naši timi se neprenehoma trudijo za razvoj novih tehnologij, ki nam omogočajo nadgradnjo naših linij izdelkov tukaj v Sloveniji in vsepovsod po svetu.”

Za vpogled v Thomson Reuters 2011 Top 100 Global Innovator companies obiščite http://www.top100innovators.com. Za vas so na voljo na e-naslovu andrej.kostelec@brother-cee.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku