Računalništvo, telefonija
30.03.2011 10:11

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna vsebina za podjetja

Predstavljamo poslovno programsko opremo ki je namenjena izdajanju računov in vstopnic preko A4 ali POS tiskalnikov ter sprejem RFiD kartic za mala podjetja in predvsem za storitvene dejavnosti.
Simple Shop
Simple Shop

Novost, ki jo program Simple Shop ponuja so brezplačni obrazci (izdajanje računov, izdelava potnih nalogov, itd..) za delo preko priljubljenih pisarniških paketov kot sta MS Office 2003 – 2010 ter odprtokodni pisarniški paket OpenOffice.org 3.x.

Breplačna DEMO verzija Simple Shopz vključeno brezplačno vsebino je na voljo na uradni spletni strani ter na priljubljenem spletnem portalu SourceForge in SoftPedia, kjer program dosega številne klike, trenutni števec čez 35.000 prenosov. Program ponuja tudi druge brezplačne vsebine, katere lahko kot demo uporabnik uporabljamo nemoteno, brezčasovno in brez obveznega nakupa.

Simple Shop ima široko paleto podpore za sinhronizacijo produktov, strank in predvsem naročil za spletne trgovine tipa osCommerce v2.x, CubeCart v4.x ter trenutno najbolj popularnega na Joomla! delujočega dodatka VirtueMart, kateri je dodatno podprt z naprednejšim in enostavnejšim grafičnim vmesnikom.

Program odlikuje enostavna raba in nizka cena ter uporabnika ne prisiljuje v nakup nove strojne opreme, pomoč pa je poleg klasične na voljo tudi kot video za tiste z manj zahtevami.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ZION d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ZION d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ZION d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več