Računalništvo, telefonija
05.01.2015 10:28

Deli z drugimi:

Share

Boljše možnosti nadzora v malih podjetjih z omrežnim video snemalnikom

Za namestitev preprosta pomnilniška naprava omogoča snemanje videa preko največ devet omrežnih kamer brez uporabe računalnika
Boljše možnosti nadzora v malih podjetjih z omrežnim video snemalnikom
Boljše možnosti nadzora v malih podjetjih z omrežnim video snemalnikom

D-Link je razširil svoj portfelj rešitev za IP-nadzor z omrežnim video snemalnikom s HDMI mydlink™. Gre za napravo, ki ponuja samostojno rešitev za opazovanje in snemanje z uporabo do devetih kamer v polni HD-ločljivosti 1080p, hkrati pa se ponaša z uporabniku prijaznim vmesnikom ter omogoča preprostejši in boljši nadzor v malih podjetjih.

Ker ima vgrajena HDMI-vrata, si lahko video posnetke, zajete z omrežnim video snemalnikom mydlink (NVR – Network Video Recorder) (DNR-312L), ogledujete na vsakem povezanem zaslonu ali TV-sprejemniku s HDMI-vhodom ali na daljavo, preko brezplačne aplikacije mydlink View-NVR za pametne telefone in tablične računalnike.

„Lastniki malih podjetij želijo vso svojo pozornost usmeriti na razvoj poslovanja in zagotavljanje izvrstnih izkušenj svojim strankam, ne pa na varovanje lastnine in premoženja. Stroškovno učinkovit nadzor, ki ga lahko preprosto namestijo in upravljajo, jim omogoča 24-urno varstvo vse dneve v tednu, tako da se lahko v celoti posvetijo svojemu vsakdanjemu delu,“ je dejal Ivo Pavičič, vodja prodaje pri D-Link Adria.

„Z omrežnim video snemalnikom s HDMI mydlink lahko poslovni in domači uporabniki prevzamejo v svoje roke obvladovanje in upravljanje nadzora. Z njim si lahko zagotovijo prikaz, snemanje in predvajanje posnetkov z več kamer hkrati. Če ga povežejo z D-Linkovo platformo za oblačne storitve mydlink, imajo možnost tako lokalnega snemanja in shranjevanja video posnetkov, kot tudi daljinskega dostopa do njih preko mobilnih naprav ali spletnega brskalnika brez kakršnih koli dodatnih stroškov ali izdatkov,“ je še dodal Pavičič.

Ker ima režo za priklop enega trdega diska z do 6 TB pomnilniškega prostora, ponuja omrežni video snemalnik mydlink s HDMI poslovnim in domačim uporabnikom cenovno ugodno rešitev za upravljanja nadzora brez kakršnih koli mesečnih izdatkov. Poleg tega ima podporo za istočasno nadzorovanje, predvajanje in snemanje v realnem času, ne da bi za to potrebovali računalnik. Obenem omogoča nadaljevanje snemanja tudi takrat, ko uporabnik pregleduje ali išče posnetke.

Za lažje obvladovanje in nadzor lahko uporabniki predvajajo in pregledujejo video posnetke v živo kar v spletnem brskalniku. Na voljo pa imajo tudi drugo možnost, da video posnetke pogledajo na daljavo, in sicer od koder koli, na svojih mobilnih napravah z operacijskim sistemom iOS ali Android s pomočjo brezplačne aplikacije mydlink View-NVR, za to pa potrebujejo le brezžično, 3G ali 4G LTE povezavo z internetom.

Omrežni video snemalnik s HDMI mydlink ponuja popolno rešitev za nadzor, pri tem pa omogoča neprekinjeno snemanje s pomočjo funkcij za samodejno odstranjevanje starejših posnetkov, kot tudi nastavitve snemanja določenih dogodkov, na primer ob zaznanem gibanju, kar prispeva k še večji varnosti. Funkcije, ki omogočajo popoln video nadzor, vključujejo:

  • HDMI-vrata – HDMI omogoča povezovanje zaslona za ogled kakovostnih video posnetkov z do 9 kamer hkrati v polni HD-ločljivosti 1080p
  • 1 reža za priklop trdega diska – preko nje lahko dodate svoj trdi disk SATA II 3,5” (podpira do 6 TB pomnilniškega prostora)
  • Storitev mydlink – omogoča daljinski dostop do posnetkov v živo ali posnetih videov preko spletnega brskalnika ali aplikacije mydlink View-NVR
  • Podpora za lokalno omrežja – omogoča video nadzor in snemanje preko lokalnega omrežja brez povezave v internet
  • Brez dodatnih mesečnih izdatkov – brezplačna mobilna aplikacija in spletni portal za ogled na daljavo
  • USB-vrata – podpora za miško, UPS ali zunanji trdi disk
  • Gigabitna ethernet povezava – zagotavlja hitrejšo omrežno povezljivost

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku