Igre
07.11.2011 12:59

Deli z drugimi:

Share

Bi plačali 1725 dolarjev za “CoD: MW3”?

Mislite, da so igre na policah trgovin predrage? Nekateri so očitno pripravljani plačati še več.
Okoli novega dela serije "Call of Duty" je pred izidom veliko govora. Bo upravičil pričakovanja? In je dejansko vreden 1725 dolarjev?
Okoli novega dela serije "Call of Duty" je pred izidom veliko govora. Bo upravičil pričakovanja? In je dejansko vreden 1725 dolarjev?

Koliko ste pripravljeni plačati, da bi še pred uradnim izidom prišli do svojega izvoda igre “Call of Duty: Modern Warfare 3”? Najbrž ne prav veliko. No nekateri očitno definitivno niso takega mnenja.

Pred nekaj dnevi je namreč nek trgovec z igrami na police prekmalu poslal igro “Call of Duty: Modern Warfare 3”, ki uradno izide 8. novembra. V tem so nekateri očitno videli priložnost za zaslužek, in jo tudi našli. Nekdo je namreč na eBayu uspel prodati svoj izvod igre za XBOX 360 za 1725 ameriških dolarjev, kar je za približno 29-krat več od originalne cene igre. Očitno so nekateri, da bi ta težko pričakovani naslov lahko igrali prvi, res pripravljeni plačati že kar smešno visoke cene. Prodajalcu se seveda lahko le smeji, saj je sklenil odlično kupčijo. Kupec pa se v primeru, da bo igro še pred uradnim izidom 8. novembra poskušal igrati na liniji, lahko znajde v težavah. Direktor Xbox Live-ovega servisa za nadzor in zaščito je namreč dejal, da bodo osebi, ki bo poskušala naslov na liniji igrati pred uradnim izidom, blokirali račun.

Ni kaj, očitno so nekateri res precej neučakani in imajo povrhu vsega še debele denarnice. Je pa res, da lahko v tem trenutku že uživajo v igri, medtem ko bomo ostali izvedeli, ali je bil cel trušč okoli nje upravičen, ko bo ta dejansko izšla. Na srečo je izid že tik pred vrati.

Vas zanima več iz te teme?
Call of Duty igre

Prijavi napako v članku