Računalništvo, telefonija
18.03.2020 10:30

Deli z drugimi:

Share

Bi imeli pametno uro za slabih 23 evrov?

Bi imeli pametno uro za slabih 23 evrov?
Bi imeli pametno uro za slabih 23 evrov?

Ljudje smo pametne ure sprejeli, kot recimo pametne telefone, tablične računalnike ali katerikoli drugi kos tehnologije, ki je že dalj časa med nami. Pametne ure tako danes niso zgolj modna muha in stvar “tistih redkih”, ki si jih lahko privoščijo, temveč uporablja pametne ure vse več ljudi, ki so podatki, ki jih te naprave ponujajo, skušajo spremeniti svoj način življenja. Za to, da bi imeli kvalitetno pametno uri, pa nam ni potrebno odšteti več sto evrov, kajti na trgu lahko najdemo naprave, ki stanejo veliko manj. Ena takšnih je tudi pametna ura COLMI SKY4, katero spletni trgovec Cafago prodaja po znižani ceni preračunanih 22,77 evrov (25,62 ameriških dolarjev..

Pametna ročna ura COLMI SKY4 je namenjena vsakdanji rabi, prav tako pa tudi tistim uporabnikom, ki so nekoliko bolj fizično aktivni. Meri namreč srčni utrip, porabljene kalorije, prehojeno razdaljo, raven kisika v krvi in kaže trenutno stanje vremena, torej temperaturo in ikono vremena. COLMI SKY4 poganja novi, posodobljeni procesor, ki med drugim omogoča tudi personalzacijo maske ekrana. Spremlja tudi naše vzorce spanja oz. kvaliteto le-tega, kar pomeni, da lahko podatke uporabimo za izboljšanje kvalitete. Uraj je med drugim vodoodporna (IPX7 certifikat) – odporna je na potenje, dež in recimo kapljice med umivanjem posode – po podatkih proizvajalca pa vsi senzorji delujejo normalno tudi ob stiku z vodo. Ohišje pametne ure COLMI SKY4 je narejeno iz jekla, ekran pa v celoti deluje na dotik.

Pametna ročna ura COLMI SKY4 za vsakdanjo rabo in aktivne uporabnike je na voljo za nakup na tej SPLETNI POVEZAVI. Cena pametne ure COLMI SKY4 znaša zgolj preračunanih 22,77 evrov (25,62 ameriških dolarjev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku