Računalništvo, telefonija
30.08.2016 19:39

Deli z drugimi:

Share

Odlična kvaliteta in cena za “3D ready” projektor

Odlični projektor BenQ MH530 ponuja veliko za svojo ceno.
Odlični projektor BenQ MH530 ponuja veliko za svojo ceno.

Čeprav napredki v televizijski industriji poberejo največ medijske pozornosti to ne pomeni, da se tudi med projektorji ni zgodila revolucija: manjše velikosti ohišij, večja svetilnost in seveda kar je najpomembnejše nižje cene izdelkov. Če primerjamo razmerje cena/velikost slike potem hitro ugotovimo, da je projektor hitro bolj stroškovno učinkovit.

Danes vam predstavljamo projektor znanega proizvajalca BenQ in sicer model MH530. BenQ je zadnji dve leti vodilni prodajalec DLP projektorjev, kar samo potrjuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Tudi triletna garancija na projektor prav gotovo ne škodi.

Oglejmo si nekaj glavnih lastnosti:

Tehnologija – DLP

Svetilnost – 3200 ANSI lumnov

Osnovna ločljivost – 1920 x 1080 Full HD

Format slike: 16 : 9


BenQ MH530 je “3D Ready” projektor, z neverjetno Full 3D tehnologijo preko HDMI 1.4a (3D via HDMI) povezave omogoča odlične 3D efekte, ki jih lahko zasledite v 3D filmih. Izjemen DLP čip vsebuje milijone mikroskopskih ogledalc, ki delujejo tako hitro, da lahko projicirajo eno sliko za vsako oko ter s tem naredijo vašo 3D izkušnjo še bolj realistično. S 3D očali, 3D vsebino in primerno video kartico ali 3D predvajalnikom se pripravite na osupljivo doživetje s tem izjemnim projektorjem.

S svojo funkcionalnostjo, zanesljivostjo in izjemno sliko vas bo projektor BenQ MH530 zagotovo navdušil. Zaradi večnamenske in kompaktne zasnove je primeren za poslovno, izobraževalno in domačo uporabo.

Trenutno ga podjetje TEKSEL d.o.o. prodaja po akcijski ceni. Če jim boste omenili, da ste za njih slišali preko Računalniških novic pa se lahko nadejate še dodatnega popusta.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku