Telefoni
08.02.2012 12:11

Deli z drugimi:

Share

Beli Galaxy Note za valentinovo

Boste vašo boljšo polovico razveselili z mobilnikom Galaxy Note White?
Boste vašo boljšo polovico razveselili z mobilnikom Galaxy Note White?

Valentinovo je pred vrati. Ker so zaljubljeni pripravljeni globlje seči v žep, trgovci to s pridom izkoristijo za pričetek trženja novih izdelkov. Med njimi bomo našli tudi podjetje Samsung. To bo namreč 14. februarja na Stari celili ponudilo v prodajo belo različico pametnega mobilnega telefona Galaxy Note. Snežno beli novinec bo pisan na kožo predvsem nežnejšemu spolu.

Samsung je ravno zato mobilnik Galaxy Note White opremil še z namenskimi aplikacijami, ki bodo zagotovo razveselile naše boljše polovice. Med njimi izstopa aplikacija MakeUP. Z njo bo vsaka ženska postala prava mojstrica ličenja, saj bo lahko na njeni sliki s samo nekaj »kliki« preizkusila nova ličila za osvežitev izgleda. Nadvse zanimiva bo tudi aplikacija Chili TV. Ta bo lastnikom mobilnika omogočila dostop do več kot 800 filmskih posnetkov. Med njimi se bodo seveda našli tudi filmi z romantično vsebino.

Celoto bo zaključevala programska oprema Place The Face. Z njo bomo lahko oblikovali osebna voščila za valentinovo. Če smo bolj glasbeno nadarjeni, bomo lahko s pomočjo programa S Memo pripravili lastno melodijo in jo poslali ljubljeni osebi. Po strojni plati pa se pametni mobilni telefon Galaxy Note White ne bo v ničemer razlikoval od njegovega predhodnika. Niti v ceni.

Si,mobil nam je zaupal, da po vsej verjetnosti ne bo mogel ponuditi mobilnika Samsung Galaxy Note White točno na Valentinovo. Ga pa vsekakor pričakujejo v naslednjih tednih.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku