Telefoni
09.09.2019 08:40

Deli z drugimi:

Share

Aromatični vlažilec zraka Xiaomi po neverjetno nizki ceni

Aromatični vlažilec zraka Xiaomi HL Mini Air Aromatherapy je lahko naš že za zgolj 14,99 evrov.
Aromatični vlažilec zraka Xiaomi HL Mini Air Aromatherapy je lahko naš že za zgolj 14,99 evrov.

Kitajsko podjetje Xiaomi je tretji največji proizvajalec pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. To povsem drži tudi za področje aromatičnih difuzorjev in vlažilcev zraka. Podjetje Xiaomi je namreč pripravilo aromatični vlažilec zraka HL Mini Air Aromatherapy Diffuser, ki ima funkcijo ultrazvočnega razprševanja eteričnih olj.

Xiaomi HL Mini Air Aromatherapy lahko uporabljamo v kar treh različnih vlogah, in sicer kot aromatični difuzor, vlažilec zraka in kot nočno svetilko. Vanj lahko vlijemo do 120 mililitrov aromatičnega olja, kar bo zadoščalo za dolgotrajno uporabo, uporabljamo ga preko zgolj enega gumba. Za polnjenje je na voljo vmesnik USB, izdelan pa je ljudem in pohištvu prijaznih materialov.

Na srečo aromatični vlažilec zraka Xiaomi HL Mini Air Aromatherapy je vse prej kot drag. Na spletni prodajalni Ebay na povezavi https://www.ebay.com/itm/233330820509 ga lahko kupimo že za zgolj 14,99 evrov. To pa se splača, vsaj glede na to, da gre tu za odličen izdelek priznanega proizvajalca.


Prijavi napako v članku