Telefoni
01.09.2018 18:34
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apple naj bi naslednji teden predstavil nove iPhone. Boste spremljali?

Apple naj bi naslednji teden predstavil nove iPhone. Boste spremljali?
Apple naj bi naslednji teden predstavil nove iPhone. Boste spremljali?

Vabila so bila poslana in datum velikega Applovega dogodka je uradno potrjen. Po mesecih ugibanj je kocka končno padla in zdaj znano, da bo naslednji Applov dogodek 12. septembra v glamuroznih prostorih v Cupertinu. Na vabilu je bil velik krog (na sliki) in napis “Gather round”, s čimer se Apple po vsej verjetnost nagiba h glavnim zvezdam dogodka, ki naj bi bili veliki, okrogli “gadgeti”. Seveda smo že navajeni, da Apple v vabilu vedno malce podraži občinstvo in se naveže na novo napravo.

Letošnje leto je za Apple, vsaj kar se strojne opreme tiče, zelo tiho. Apple je na dogodku v Chicagu predstavil nove iPade, marca je obnovil linijo MacBook Pro, ostalo pa ni bilo nič pretresljivega. Vse to na bi se spremenilo 12. septembra. Če govorice vsaj približno držijo, se bo Apple oddolžil vsem svojim zvestim oboževalcem. Na meniju naj bi bil vsaj en novi telefon iPhone.

Applu je letos uspelo vse podrobnosti zadržati zase, za razliko Google in Samsunga recimo. Kljub temu pa čisto vse tudi ni uspelo skriti Applu kajne? V delu so glede na zadnje govorice trije novi iPhoni, med drugim tudi posodobljena verzija iPhona X. Tudi o novi pametni uri Apple Watch in iPad Pro je bilo veliko govora in kmalu bomo videli, ali je Apple pripravil kaj posebnega.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku