Telefoni
12.07.2013 15:35

Deli z drugimi:

Share

Apple iPhone 5: Najbolj osovražen mobilnik

Uporabniki storitev mobilne telefonije mobilniku iPhone 5 očitajo kopico napak in pomanjkljivosti!
Uporabniki storitev mobilne telefonije mobilniku iPhone 5 očitajo kopico napak in pomanjkljivosti!

Danes na trgu najdemo številne proizvajalce pametnih mobilnih telefonov, ki ponujajo izredno bogato paleto raznovrstnih izdelkov. Čeprav ima vsak mobilnik določene pomanjkljivosti je raziskava časopisne hiše Daily Mail pokazala, da je med uporabniki storitev mobilne telefonije zdaleč najbolj osovražen mobilnik iPhone 5. Raziskava je bila opravljena v Združenem kraljestvu in na družbenih omrežjih, v njo pa so bili vključeni štirje trenutno najbolj zanimivi pametni mobilni telefoni, in sicer iPhone 5, Galaxy S4, Lumia 920 in BlackBerry Z10.


Na družabnih omrežjih je bilo s slabo kakovostjo pametnega mobilnega telefona iPhone 5 povezanih kar 20-odstotkov sporočil, tesno za njim pa mu je z 18-odstotki sledil BlackBerry Z10. S slabo kakovostjo Lumie 920 je bilo skupno povezanih dobrih 15-odstotkov sporočil, medtem ko je mobilnik Samsung Galaxy S4 na račun slabe kakovosti prejel le 11-odstotkov sporočil. Raziskava časopisne hiše Daily Mail je torej »pokazala«, da je med Britanci najbolj priljubljen pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4, medtem ko je iPhone 5 zdaleč najbolj osovražen.

Uporabnike storitev mobilne telefonije pri pametnem mobilniku iPhone 5 zdaleč najbolj moti pomanjkanje inovativnosti, prehod na priključek Lightning, slaba kakovost zajetih fotografij in Applov navigacijski sistem. Čeprav je iPhone 5 najbolj osovražen mobilnik, se je na družbenih omrežjih ob predstavitvi zdaleč največ govorilo o njem, saj je skupno »zbral« kar 1,7 milijonov sporočil. Applovemu mobilniku so sledili BlackBerry Z10 (300-tisoč sporočil), Galaxy S4 (140-tisoč sporočil), Lumia 920 (45-tisoč sporočil).

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku