Računalništvo, telefonija
18.09.2019 13:39

Deli z drugimi:

Share

Apple Arcade že na voljo za iOS 13

Storitev Apple Arcade so predčasno že lahko poskusili uporabniki poskusne različice mobilnega operacijskega sistema iOS 13.
Storitev Apple Arcade so predčasno že lahko poskusili uporabniki poskusne različice mobilnega operacijskega sistema iOS 13.

Podjetje Apple je v okviru nedavne konference predstavilo storitev Apple Arcade, ki bo uporabnikom mobilnih naprav Apple na voljo preko spletne trgovine App Store. Novost bo uporabnikom prinesla nove igre, strateške usmeritve in novice o novih igrah najrazličnejših žanrov. Apple Arcade bo na voljo od 19. septembra naprej, cena družinske naročnine v Združenih državah Amerike pa bo v začetku preračunanih 4,5 evrov na mesec. Novo storitev bodo lahko uporabniki brezplačno preizkušali en mesec, kar je nedvomno odlična poteza s strani podjetja Apple, saj bo s tem privabilo bistveno več uporabnikov njihovih mobilnih naprav.

Čeprav bo Apple Arcade bo na voljo od 19. septembra naprej, so ga imeli že možnost preizkusiti tisti uporabniki, ki so imeli na njihovih mobilnih napravah nameščeno poskusno različico mobilnega operacijskega sistema iOS 13. To dejansko pomeni, da je že vse nared za pričetek ponujanja nadvse zanimive storitve. Sprva bo na voljo več kot 100 različnih iger, ta seznam pa se bo v naslednjih nekaj tednih še povečal. Upajmo le, da bo Apple Arcade kmalu na voljo tudi na evropskem trgu, mesečna naročnina pa naj bi se gibala okoli pet evrov.


Prijavi napako v članku