Računalništvo, telefonija
02.10.2020 14:15
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ANNI postal zastopnik za varnostne rešitve Watchguard

Podjetje ANNI d.o.o. iz Trzina je postalo uradni zastopnik in distributer za rešitve varnostnega podjetja Watchguard za Slovenijo.
Varnostne rešitve podjetja WatchGuard že desetletja slovijo kot najbolj enostavne za uporabo, pri čemer pa ne skoparijo z varnostnimi funkcijami.
Varnostne rešitve podjetja WatchGuard že desetletja slovijo kot najbolj enostavne za uporabo, pri čemer pa ne skoparijo z varnostnimi funkcijami.

Nabor varnostnih rešitev za poslovna okolja je tako bogatejši za napredne rešitve varovanja omrežij, brezžičnih povezav in overitve dostopa do virov.

Podjetje WatchGuard že dve desetletji in pol velja za pionirja na področju razvoja najsodobnejših tehnologij s področja kibernetske varnosti. Nudi jih v obliki enostavnih rešitev – enostavnost se odraža v namestitvi, uporabi in upravljanju. Podjetje, ki mu kibernetsko varnost vsak dan zaupa več kot 80.000 strank z vsega sveta, nudi vodilne rešitve na področjih varovanja omrežij, varnih brezžičnih povezav Wi-Fi, večfaktorske avtentikacije ter drugih izdelkov in storitev s področja omrežne inteligence. Omenjene rešitve neprekinjeno varujejo poslovne vire podjetij – tudi pred novimi in še neznanimi grožnjami, ki se pojavljajo dnevno.

»Kibernetska varnost je danes zapleteno področje, sploh v očeh podjetij, ki želijo svoje poslovanje zaščititi pred kiberkriminalci. Varnostne tehnologije, rešitve in storitve podjetja Watchguard pa celovito nagovarjajo varnostne potrebe majhnih in srednje velikih podjetij, ki si varnostnih strokovnjakov ne morejo privoščiti. Odlikujejo jih večnivojska inteligentna zaščita, enostavnost uporabe in poenostavljeno upravljanje, hkrati pa stalno zagotavljajo visoko raven varnosti, ki jo zahtevajo poslovna okolja. Teh prednosti bodo deležna tudi slovenska podjetja, saj jim bomo kot uradni zastopnik omogočili, da bodo na karseda preprost način zagotovila najpametnejšo varnost za svoja okolja,« je povedal Toni Jeršin, skrbnik programa varnostnih rešitev Watchguard v podjetju ANNI d.o.o..

Ena platforma, popolna varnost

Edinstven pristop podjetja Watchguard k omrežni varnosti se osredotoča na zagotavljanje najboljše varnosti v katerikoli organizaciji, ne glede na njeno velikost ali tehnično znanje zaposlenih. Večkrat nagrajena platforma za poenoteno upravljanje groženj (UTM) je idealna za srednje velika podjetja in podjetja, ki delujejo na več lokacijah. Osredotoča se na enostavnost implementacije, rabe in stalnega upravljanja, poleg tega pa zagotavlja tudi najboljšo možno varnost IT-okolja, programske opreme in storitev. Platforma upravlja tako z varnostnimi storitvami kot s fizičnimi ali oblačnimi požarnimi zidovi, WatchGuard Cloud pa zagotavlja popoln vpogled v delovanje omrežja podjetja, zato lahko skrbnik IT sprejme pravočasne, informirane in učinkovite odločitve glede omrežne varnosti. Spremljanje aktivnosti v omrežju in pogled na t. i. »veliko sliko« v kombinaciji s spremljanjem varnostnih trendov, aktualnih groženj, vzorcev omrežnega prometa ter v navezi z aktivno varnostno politiko omogoča hiter in natančen pregled varnosti IT-krajine, prepoznavanje težav ali nepravilnosti ter njihovo hitro in učinkovito odpravljanje.

Informacije, ki jim lahko zaupate

Rešitev za večfaktorsko avtentikacijo AuthPoint zagotavlja varnost, ki jo poslovna okolja potrebujejo za zaščito svojega premoženja, računov in informacij. Oblačno rešitev za overitev naprav in uporabnikov je nadvse enostavno vpeljati v poslovanje, saj deluje iz oblaka in na mobilnih napravah, zato za varno prijavo v sisteme in aplikacije zadostuje že enostaven dotik bralnika prstnih odtisov ali vnos gesla na uporabnikovi mobilni napravi brez potrebe po strojnih ali programskih žetonih.

Varno brezžično omrežje

Podjetje WatchGuard ponuja bržkone najbolj enostaven način postavitve varnega brezžičnega omrežja na eni ali več lokacijah podjetja. Rešitev Watchguard Wi-Fi Cloud zna upravljati z najrazličnejšimi brezžičnimi napravami (usmerjevalniki, stikala, dostopne točke) različnih proizvajalcev ter poenotiti varnostno politiko in pravila dostopa med njimi. Podpira tudi hitro in enostavno postavitev brezžičnega omrežja za obiskovalce podjetja in različne marketinške aktivnosti, vključno z zaledno analitiko, ki oddelku trženja pomaga upravljati oglaševalske kampanje itd.

»Varnostne rešitve podjetja WatchGuard že desetletja slovijo kot najbolj enostavne za uporabo, pri čemer pa ne skoparijo z varnostnimi funkcijami in mehanizmi. Nasprotno, tudi najbolj učinkovite varnostne rešitve so sedaj postale še bolj prijazne do uporabnikov in IT skrbnikov v podjetjih. Ponudba rešitev po meri podjetij ali v paketu vse-v-enem pa še dodatno izpostavlja konkurenčno prednost rešitev Watchguard,« povzema Jeršin.

Več najdete na www.anni.si (P.R.)

Več informacij:

Toni Jeršin

toni.jersin@anni.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več