Poslovne rešitve
01.10.2022 19:13
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

AnkerMake M5 3D tiskalnik nove generacije, enostaven za barvno 3D tiskanje!

Novi 3D-tiskalnik AnkerMake M5, premierno predstavljen na nedavno organiziranem sejmu IFA 2022 v Berlinu, prinaša nekaj zelo uporabnih funkcij, kot so hitro in natančno tiskanje, samodejno prilagajanje in velika delovna površina.

3D tiskalniki so v zadnjih nekaj letih postali zelo priljubljeni, tako zaradi svoje cene, ki je postala dostopna tako rekoč vsakomur, kot tudi zaradi številnih funkcij in možnosti, ki so vgrajene v te zelo zanimive naprave. Večina jih pride kot naprave DIY (Do It Yourself), torej so delno sestavljene, tako da jih boste lahko sestavili in uporabili v samo nekaj korakih.

Novi AnkerMake M5 je zelo zanimiv 3D tiskalnik, kar potrjuje tudi uspešno izvedena kampanja za javno financiranje prek platforme za množično financiranje Kickstarter, kjer je več kot 11 tisoč podpornikov zbralo več kot 8,88 milijona dolarjev za razvoj tega 3D tiskalnika. Pove le, da trg to želi in potrebuje.

Novi model M5 je zanimiv tudi zato, ker ima natančnost tiskanja različnih modelov celo do 0,1 milimetra, njegova hitrost tiskanja pa je celo 5-krat višja od konkurenčnih 3D tiskalnikov – 250 mm/s v primerjavi s standardnimi 50 mm/s, in če aktivirate PowerBoost funkcijo, se hitrost poveča na vrtoglavih 2500mm/s! Novost je, da ima vgrajeno tudi kamero z integrirano umetno inteligenco (AI, 1080p@30fps), ki nadzoruje tiskanje. Omenimo lahko še, da je izdelan iz kakovostnih materialov, podpira samodejno prilagajanje (7×7 Auto Leveling), odlična novica pa je, da lahko natisnete precej velike elemente do dimenzij 235 x 235 x 250 milimetrov.

Ta sodoben 3D tiskalnik nove generacije lahko upravljate kar preko zaslona na sami napravi, lahko pa ga tudi povežete z različnimi napravami, kot so računalniki in pametni telefoni, ter začnete tiskati iz njih. Za nekatere bo še posebej zanimiva možnost barvnega tiska (do 6 barv), zato je vaša edina omejitev vaša kreativnost in domišljija.

3D tiskalnik AnkerMake M5 naj bi bil na pri nas na voljo v prvi polovici naslednjega leta, kot vemo pa bo naprodaj v spletni trgovini anker.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
3D printerji 3D tehnologija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več