Varnost
14.11.2023 14:31
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lovec na kibernetske grožnje

Podjetje Smart Com organizira vznemirljivo “hands-on” delavnico "Threat Hunter Game" s tehnološkim partnerjem Infoblox, kjer se boste preizkusili v praktični igralni izkušnji in se potegovali za naziv in nagrado za najbolj izurjenega lovca na grožnje.

Tehnološki partner Infoblox je pravi strokovnjak na področju povezovanja omrežij in kibernetske varnosti. Njihove tehnološke rešitve zagotavljajo vidljivost in nadzor nad tem kdo in kdaj se povezuje v omrežje podjetja, s tem pa strankam zagotavlja visoko varnost omrežja in odpornost na kibernetske grožnje.

Delavnica, ki bo potekala 28. novembra 2023 v Ljubljani, prinaša praktična znanja o tem, kako analizirati varnostne grožnje in poiskati ogrožene naprave ter preprečiti varnostni incident.

Pred 30-minutnim lovom na grožnje bo Jan Ryanes iz Infobloxa pojasnil vse, kar morate vedeti o zaščiti pred DNS zlorabami. Poudarek bo na tehnologiji BloxOne Threat Defense proizvajalca Infoblox, s katero zagotavljamo in optimiziramo varnostno zaščito omrežja.

Spoznajte, kako analizirati varnostne grožnje in poiskati ogrožene naprave ter preprečiti varnostni incident na ravni DNS infrastrukture.

Sprejmite izziv in postanite izurjen lovec na grožnje s prijavo preko spletnega obrazca. Število mest na delavnici je omejeno.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kibernetska varnost

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več