Računalništvo, telefonija
13.09.2019 13:47

Deli z drugimi:

Share

Amazon z dostavo izdelkov v pičlih 2 urah!

Uporabniki storitve Amazon Prime Now prejmejo naročen izdelek v manj kot dveh urah.
Uporabniki storitve Amazon Prime Now prejmejo naročen izdelek v manj kot dveh urah.

Širom sveta se vse bolj uveljavlja storitev Amazon Prime Now, ki je na voljo celo v sosednji Italiji. Tu gre za storitev Amazon Prime Now, ki je nadvse priročna. Naročeni izdelki so namreč končnemu kupcu dostavljeni v zgolj dveh urah. Čeprav gre tu za omejeno število izdelkov, so kupci nad ponudbo večinoma zadovoljni, saj gre tu za izdelke, ki se jih potrebuje za vsakodnevna opravila.

Storitev Amazon Prime Now je seveda na voljo le za naročnike paketa Amazon Prime Now, nanjo pa se je potrebno naročiti posebej. Prvi mesec je storitev brezplačna, naročila pa je mogoče oddati med 10 uro zjutraj in polnočjo, pri čemer je naročilo mogoče oddati tudi v soboto in nedeljo. Stroški pošiljanja znašajo 3,49 evrov in sicer za naročila v vrednosti med 15 evri in 50 evri.

Trenutno še ni podatka o tem, kdaj, če sploh, bo storitev Amazon Prime Now na voljo pri nas. Po vsej verjetnosti se to ne bo zgodilo, saj je naš trg premajhen, da se bi podjetju Amazon to splačalo. Nedvomno pa bi bilo odlično imeti tovrstno storitev, saj zaradi natrpanega delavnika in številnih obveznosti imamo vse manj časa, ki ga lahko posvetimo nakupom v klasičnih trgovinah.


Prijavi napako v članku