Igre
06.08.2020 13:20

Deli z drugimi:

Share

Aktualni Call of Duty zakorakal v novo sezono

Peta sezona prinaša nove lokacije, like, igralne načine ter bojno opremo.
Peta sezona prinaša nove lokacije, like, igralne načine ter bojno opremo.

Call of Duty Modern Warfare in z njim brezplačni Warzone je vstopil v peto sezono, ki je z obsežno posodobitvijo prinesla kup novosti. A četudi je krepko preko 30 GB velika posodobitev med igralci ponovno poskrbela za val ogoročenja, se je po namestitvi skupna velikost igre na konzolah pravzaprav zmanjšala.

Poleg svežih dobrot za lastnike sezonske prepustnice je najnovejša posodobitev prinesla tudi nekaj novosti v Verdansk, kjer še vedno potekajo napete bitke “do zadnjega”. Po novem je možno vstopiti na stadion, raziskati železniško postajo in celo ugrabiti tovorni vlak, ki je lahko dobra zaščita pred sovražnikovim ognjem.

Imetniki Modern Warfare pa lahko uživajo v kar štirih novih večigralskih prizoriščih. V ospredju sta tokrat naftna ploščad Petrov Oil Rig in pristanišče Suldal Harbor, ki sta trenutno na voljo tudi neprekinjeno preko seznama predvajanja 24/7. Ljubitelje manjših spopadov bo razveselila podeželjska lokacija Livestock, medtem ko se bodo privrženci masivnejših bitk lahko pomerili na letališču Verdansk International Airport. Že tako obsežnemu naboru orožja pa sta se pridružili novi puški ISO SMG ter AN-94 AR.

Izid nove sezone bo ponovno pospremil brezplačni podaljšani vikend, ki bo vsem omogočal, da med 7. in 12. avgustom preizkusijo 5 večigralskih zemljevidov in mešanico igralnih načinov iz Modern Warfare.


Prijavi napako v članku