Računalništvo, telefonija
20.01.2015 17:21

Deli z drugimi:

Share

Halcom na poslovnem srečanju s katarskim šejkom

V sklopu prireditev v organizaciji Slovenskega središča – I feel Slovenia se je danes predsednik RS, Borut Pahor, častni pokrovitelj Slovenskega središča, skupaj s Halcomovim glavnim izvršnim direktorjem, Markom Valjavcem in ostalo slovensko gospodarsko delegacijo, srečal s katarskim šejkom in predsednikom Qatari Business Association (QBA), njegovo ekselenco šejkom Faisal Bin Qassim Al Thanijem.
Marko Valjavec, Halcomov glavni izvršni direktor in Sheikh Khalifa Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani, predsednik katarske Gospodarske in industrijske zbornice.
Marko Valjavec, Halcomov glavni izvršni direktor in Sheikh Khalifa Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani, predsednik katarske Gospodarske in industrijske zbornice.

V duhu promocije države in predstavitve športnih, kulturnih in poslovnih vidikov Slovenije je odprto Slovensko središče v Dohi – I feel Slovenia. Del Slovenskega središča je tudi poslovno in politično središče, ki je pokazatelj proaktivnega in inovativnega pristopa slovenskega gospodarstva, da okrepi in tudi gradi nove poslovne povezave med slovenskim in katarskim trgom.

Na aktivnostih v sklopu slovenskega središča sodeluje tudi Halcomov glavni izvršni direktor, Marko Valjavec. V preteklih dneh so se že srečali s katarsko gospodarsko delegacijo, ki jo je vodil predsednik katarske Gospodarske in industrijske zbornice, Sheikh Khalifa Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani. Srečanje je temeljilo na konstruktivnih pogovorih o slovensko-katarskih poslovnih odnosih ter identificiranju prihodnjih vzajemnih priložnosti.

Predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor, se je v ponedeljek skupaj s Halcomovim glavnim izvršnim direktorjem, Markom Valjavcem, in ostalo slovensko gospodarsko delegacijo srečal s katarskim šejkom in predsednikom QBA, šejkom Faisal Bin Qassim Al Thanijem. Srečanje je okrepilo slovensko-katarske poslovne odnose, katerih del je tudi Halcom. Podjetje je v katarskih bankah že pred časom prepoznalo odlične poslovne partnerje, saj že zadnjih sedem let uspešno poslovno sodeluje z bankami in podjetji v Katarju. Le-te si s Halcomom delijo vizijo nuditi svojim strankam le najbolj napredne bančne storitve.


»Halcom je eno redkih slovenskih podjetij, ki posluje s Katarjem, in sicer že kar 7 let. Eden od pomembnih razlogov za to je, da so Halcomove bančne rešitve popolnoma prilagojene tudi posebnostim islamskega bančništva. Današnje poslovno srečanje še krepi naše prepričanje, da Bližnji Vzhod, sploh v bančnem svetu, odpira mnoge poslovne priložnosti,« je po srečanju s šejkom dejal Marko Valjavec, Halcomov glavni izvršni direktor.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku