HALCOM d.d.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Tržaška cesta 118, 1000 Ljubljana
  • 01 200 33 40
  • info@halcom.si
  • www.halcom.si
Davčna št.:
SI 43353126
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5556511

Skupina Halcom že od leta 1992 omogoča varne, enostavne in zanesljive elektronske plačilne storitve kadarkoli in kjerkoli. Z nenehnim izboljševanjem plačilnih poti in s prenašanjem znanja zadovoljujejo sodobne potrebe finančnih ustanov, velikih bančnih skupin, centralnih bank in klirinških hiš širom po svetu. Medsebojno zaupanje in spoštovanje, na čemer nenehno gradijo, se odražata tudi v zaupanju več kot 70. poslovnih bank, 4. centralnih bank in klirinških hiš ter več sto tisoč uporabnikih rešitev v devetih državah. Poleg krovnega podjetja Halcom d.d., Skupino Halcom sestavljajo še certifikatni agenciji v Ljubljani in Beogradu ter hčerinski podjetji v Beogradu in Sarajevu.

Poslanstvo

Omogočajo varne, enostavne in zanesljive elektronske plačilne storitve kadarkoli in kjerkoli. Z nenehnim izboljševanjem plačilnih poti povezujejo kupce, finančne institucije ter ponudnike blaga in storitev. Znajo prisluhniti različnim trgom in prenašati znanja. Osredotočeni so na človeka in okolje. Skupaj z vami ter z medsebojnim zaupanjem in spoštovanjem oblikujejo boljšo prihodnost.

Halcom, zmagovalec Dnevnikovega izbora za najboljšega delodajalca Zlata nit 2007 v kategoriji srednje velikih podjetij, se je že četrtič zapored uvrstil med finaliste tega tekmovanja.
Zavod Ekvilib in ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve sta ob mednarodnem dnevu družin družbi Halcom podelila osnovni certifikat Družini prijazno podjetje (maj 2009).
Presojevalci mednarodne certifikatne agencije BVQI (Bureau Veritas Quality International) so oktobra 2003 Halcomu podelili certifikat za standard kakovosti ISO 9001, januarja 2010 pa certifikat za sistem varovanja informacij po standardu ISO 27001:2005. Celotna Halcom skupina posluje v skladu s pravili ISO27001, kar je v Ljubljani in Beogradu potrdila tudi zunanja presoja.
V letu 2011 je Halcom prejel najvišjo nagrado organizacije Adizes Institute kot podjetje, ki skozi daljše časovno obdobje izkazuje neomajno odločnost, da v podjetju vzgoji in vzdržuje kulturo medsebojnega zaupanja in spoštovanja v duhu naukov Adizes metodologije in s tem omogoča prehajanje v fazo odličnosti v okviru življenjskega cikla podjetja po Adizesu.

Deli z drugimi: