Računalništvo, telefonija
21.02.2013 08:55
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Agito eSeje – podpora vašim sestankom

Kako učinkovito voditi seje, sestanke, kolegije? Kako informacijsko podpreti proces sklicevanja in izvedbe sestankov na platformi Microsoft SharePoint?
Agito eSeje – podpora vašim sestankom
Agito eSeje – podpora vašim sestankom

V podjetju poznamo različne odločitvene skupine, ki imajo redne, periodične in formalne sestanke. Običajno v podjetju ni težava podpreti ali sklicati enega sestanka, ga opremiti z zapisnikom in slediti izvajanju prejetih nalog. Problem pa nastane, ko se tedensko vsakemu izmed posameznikov nabere na desetine sestankov in še več nalog, ki iz teh sestankov sledijo. Takrat postane usklajevanje prisotnosti težavno, sledenje vseh prejetih nalog pa skoraj nemogoče. Sklepi posameznih sestankov tako velikokrat niso realizirani, roki izvedbe zamujajo, manjka skupni pregled nad realizacijo sprejetih in uresničenih sklepov.

V podjetju Agito so razvili rešitev eSeje za SharePoint, s katero podjetja informacijsko podprejo proces sklicevanja sestankov, priprave gradiv, izvedbe, izdelave zapisnikov in razdeljevanja ter spremljanja nalog.

Poslovna vrednost

Agito eSeje za SharePoint vašemu podjetju zagotovijo informiranost, pohitritev dela, avtomatizacijo opravil, povečanje kvalitete in spremljanje odgovornosti.

Z rešitvijo Agito eSeje bo vodenje vaših sestankov postalo učinkovito in dogovori nadzorovani!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku