AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Letališka cesta 33f, 1000 Ljubljana
  • 01 242 56 70
  • info@agitavit.si
  • www.agitavit.si
  • Ponedeljek - petek: 8.00 - 18.00
Davčna št.:
SI 78870810
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1797174

Agitavit Solutions je informacijsko tehnološko podjetje, specializirano za razvoj informacijskih rešitev, projektno vodenje in svetovanje. Z digitalizacijo poslovnih procesov podjetjem pomagajo pri reševanju poslovnih izzivov in ustvarjanju konkurenčne prednosti.

O njihovi strokovnosti in profesionalnem pristopu zagotovo najbolj govorijo številne zadovoljne stranke ter njihove kompetence, priznanja in nagrade.

Na trgu so znani kot zaupanja vreden in zanesljiv partner. Prejeli so prestižno priznanje za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke v letu 2014, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. V okviru tekmovanja za evropsko poslovno nagrado European Business Award so bili štirikrat imenovani za enega od nacionalnih šampionov. Leta 2014 so se uvrstili med 10 finalistov v kategoriji zaposlovalec leta in prejeli prestižni naziv Ruban d’honneur. V letu 2016 so bili med finalisti Zlate niti – izbora najboljših slovenskih zaposlovalcev, in Nagrade nemškega gospodarstva.

Gospodarska zbornica Slovenije jim je v letih 2013-2016 podelila certifikat Excellent Small & Medium Enterprises, priznanje za odličnost poslovanja, ki ga izdajo na podlagi povabila in evalvacije poslovnega subjekta. Po oceni skupine Bisnode se uvrščajo v najvišji bonitetni razred AAA .

Za več informacij obiščite spletno stran www.agitavit.si.


Deli z drugimi: