Digitalizacija
20.02.2013 10:36
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

A se meni ta Facebook sploh splača?

Če smo včasih poslušali, da podjetja, ki nima spletne strani, ni, danes velja, da družba brez Facebook-a nima na spletu kaj iskati. Trditev lahko v Sloveniji podpremo s 750.000 argumenti!
www.imadeapp.si
www.imadeapp.si

Če se, kot podjetje, sprašujete, ali se vam splača imeti profil na FB, si zaslužite kratek in iskren odgovor. Ne, profila ne potrebujete, morali bi že zdavnaj imeti FB stran. No, lahko pa se pridružite tudi tistim, ki se absolutno ne želijo približati 750.000 slovenskim uporabnikom! Kaj bi silili zraven? Bodite edinstveni! Bodite posebni! Nikar ne postavite stojnice tam, kjer so kupci.

Če torej NE potrebujete baze kupcev in direktne povezave z njimi, radi zapravljate denar za vse mogoče preživele načine oglaševanja, predvsem pa, se z vašimi strankami ne želite pogovarjati in vam je misel, da bi se z njimi povezali s pomočjo najbolj aktualnega socialnega omrežja, tuja, ugasnite računalnik. Takoj! Nikar ne odlašajte!

Facebook vam namreč omogoča prav to. Da tvorite odnose. Kako? Najprej morate imeti živo FB spletno stran, ki bo vir informacij. Nadgrajena z zavihki bo vašim oboževalcem ponujala vse potrebno, da ne bodo bežali z vaše FB strani. S pomočjo viralnih FB aplikacij boste bogatili zbirko osebnih podatkov, Data Master pa bo skrbel za nemoteno pošiljanje (prodajnih) pisem in vabil v običajno, spletno ali Facebook trgovino.

Sledite tem priporočilom in vaši oboževalci bodo postali kupce. Preverjeno. Če so si tovrstno predstavitev do danes lahko privoščila le podjetja z visokimi proračuni, pa je sedaj za vse na voljo iMadeapp – prvi sistem predlog na svetu, ki omogoča izgradnjo individulanih profesionalnih FB kampanj ter kampanj email direktnega marketinga za ceno mesečnega stroška telefonije in interneta.

iMadeapp najdete na spletu www.imadeapp.si, praktičen prikaz urejanja predloge, pa si poglejte v priloženem videposnetku.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku