Strojna oprema
05.01.2006 08:57

Deli z drugimi:

Share

Logitechovo brezžično namizje za Mac računalnike

Logitech je predstavil brezžično namizje Logitech Cordless Desktop S 530 Laser za računalnike Mac, brezžično kombinacijo brezžične tipkovnice in miške, ki poudarja elegantno enostavnost in stil najbolj prodajanih Mac računalnikov danes. Namizje prinaša možnost vrhunskega nadzora, ki še dodatno obogati izkušnjo uporabe Mac računalnika.

“Računalniki Mac podjetja Apple neprestano prinašajo vrhunski stil in izkušnje – in naše novo namizje izvrstno dopolnjuje te lastnosti”, je povedal Denis Pavillard, Logitechov podpredsednik produktnega marketinga za tipkovnice in namizja. ” Naš nagrajen proces oblikovanja smo prilagodili in razvili minimalističen, tanek dizajn, ki se prilega Mac-u. Tipkovnica vsebuje pomembne dodatne možnosti nadzora, ki izboljšajo digitalno medijsko izkušnjo, naša revolucionarna tehnologija sledenja miške pa omogoča izjemno natančnost.”

Brezžično lasersko namizje Logitech Cordless Desktop S 530 Laser za Mac računalnike predstavlja nadgradnjo standardne tipkovnice in miške ter tako predstavlja idealen dodatek za izdelke, kot je Mac mini, saj le-tega ne prodajajo v kombinaciji z miško in tipkovnico. Miška in tipkovnica sta mehki, bele barve, s srebrnimi dodatki in se tako lepo podajata barvi računalnikov Mac. Gladka, izjemno tanka tipkovnica je tanjša od 19 mm in tako služi svojemu ergonomskemu namenu z minimaliziranjem premikanja samega zapestja. Da bi še bolj povečali udobje uporabnikov, tipkovnica vsebuje tudi širok prostor za počivanje zapestja.

Tipkovnica vsebuje vse standardne tipke za računalnik Mac in dve podolgovati plošči, eno na levi in eno na desni strani, ki vsebujeta 15 dodatnih tipk za lažji zagon in navigacijo po digitalnih vsebinah in internetu ter za odpiranje dokumentov. En sam pritisk na medijske gumbe na desni strani tipkovnice omogoča uporabnikom popoln nadzor nad glasbo in glasbenimi listami znotraj aplikacije iTunes, z njim pa lahko vklopite tudi iPhoto aplikacijo in iskalno funkcijo Mac Spotlight. Uporabniki lahko uporabljajo gumbe na levi strani tipkovnice za zagon aplikacije za spletno pošto in za učinkovito brskanje po dokumentih in internetu. Čeprav imajo vsi ti gumbi že predhodno nastavljene funkcije, si jih lahko uporabniki s priloženo programsko opremo Logitech Control Center, namenjena posebej za računalnike Mac, prilagodijo glede na svoje potrebe.

Miška omogoča popolno sledenje na praktično vsakršni vrsti podlage. Po zaslugi Logitechove visoko-zmogljive tehnologije sledenja omogoča miška točkovno natančnost pri urejanju slik in grafičnih aplikacij. Inovativen štirismerni kolešček miške omogoča uporabnikom premikanje gor in dol ter levo in desno po dokumentu in spletnih straneh. Pet prilagodljivih gumbov na miški nudi uporabnikom nadzor nad glasnostjo predvajane glasbe ter premikanje naprej in nazaj po spletnem iskalniku, brez premikanja same miške. Oblika miške je prilagojena za desničarje in omogoča udoben oprijem.

Logitechova tehnologija za upravljanje z baterijami omogoča življenjsko dobo baterije miške in tipkovnice do šestih mesecev. Tako miška kot tipkovnica vsebujeta svetlobni indikator stanja baterije, ki uporabnika s signali opozori, da imata energije za še približno 10 dni. Miška vsebuje tudi gumb za vklop/izklop, kar dodatno podaljša življenjsko dobo baterije.

Logitech Cordless Desktop S 530 Laser za računalnike Mac vsebuje tudi mini USB sprejemnik, ki se priklopi neposredno v vtičnico na računalniku. Izklop sprejemnika je enostaven, kar omogoča preprosto uporabo tudi s prenosnim računalnikom Powerbook ali iBook med potovanjem ali naokrog po hiši.

Brezžično namizje Logitech Cordless Desktop S 530 Laser za računalnike Mac bo v marcu na voljo v Evropi po priporočeni maloprodajni ceni 90 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več