Telefonija
30.06.2005 13:12

Deli z drugimi:

Share

Poletno gostovanje na Hrvaškem


Prava rešitev za vse, ki boste dopustovali pri južnih sosedih.

Si.mobil – Vodafone svojim uporabnikom ob poletnem gostovanju v tujini nudi številne ugodnosti, koristne storitve in informacije. Najugodnejšega gostovanja na Hrvaškem bodo deležni pri VIPnetu, kjer jim bodo eno uro dnevno na voljo tudi brezplačni SMS-i. O stanju na hrvaških cestah, mejnih prehodih, trajektih, o vremenu ipd. se bodo lahko pozanimali na portalu Vodafone live!. Iz tujine bodo lahko pošiljali MMS-e po enaki ceni kot doma in klasično razglednico zamenjali z MMS Razglednico.

Brezplačni SMS-i pri VIPnetu
Vsi uporabniki Si.mobil – Vodafone, ki bodo letošnje poletje preživeli na Hrvaškem, bodo najugodneje gostovali v omrežju VIPnet. Vsak dan bodo lahko od 18. do 19. ure pošiljali brezplačne SMS-e, in to vse do konca avgusta. Ugodnost velja za vse naročnike in tudi za Halo uporabnike. V preostalem delu dneva bodo za SMS odšteli od 50 do 60 tolarjev. Tudi pogovori bodo najugodnejši pri VIPnetu. Za klice v slovenska in hrvaška omrežja bodo odšteli od 180 do 210 tolarjev za minuto pogovora. S storitvijo Vodafone Eurocall bodo cene še ugodnejše, in sicer 42 tolarjev za SMS in 170 tolarjev za minuto pogovora. Naročniki bodo za prenos podatkov preko EDGE-a ali GPRS-a pri VIPnetu odšteli od 160 do 175 tolarjev za 100KB prenesenih podatkov. Cene so odvisne od paketa, ki ga uporabljajo – poslovni, naročniški in predplačniški Halo paketi.

Halo uporabniki lahko tudi letos na Hrvaškem napolnijo svoj račun. Vrednostne kartice so naprodaj v prodajnih centrih VIPneta ter na nekaterih poštah ob hrvaški obali.

Hrvaška na Vodafone live!
Vse poletje bodo na portalu Vodafone live! dosegljivi aktualni podatki o hrvaškem primorju. Pod rubriko Hrvaška bodo uporabniki Si.mobil – Vodafone lahko spremljali vremensko napoved, posebne informacije za pomorščake, temperature morja, stanje na cestah, informacije o mejnih prehodih, o cenah goriva, preverili bodo lahko vozni red trajektov in se pozanimali o zanimivih dogodkih po Hrvaški.

Enotna cena MMS-ov doma in iz tujine
MMS-e bodo uporabniki Si.mobil – Vodafone lahko iz tujine pošiljali po enaki ceni kot doma, to je po 80 tolarjev za vsako poslano večpredstavnostno sporočilo. Najcenejše MMS-e bodo tako iz tujine pošiljali prav uporabniki Si.mobil – Vodafone, saj jim ta operater dodatno ne zaračuna še stroškov prenosa preko GPRS-a, ki ceno MMS-a v tujini občutno podraži.

Najlepši počitniški pozdravi z MMS Razglednico
Uporabniki Si.mobil – Vodafone lahko za pošiljanje počitniških pozdravov klasične razglednice zamenjajo z udobnejšo MMS Razglednico. Fotografijo lahko posnamejo s svojim mobilnim telefonom, ji dodajo pozdrave in jo kot MMS pošljejo na številko 9333. Nato pa prek posebne povezave vpišejo še podatke o naslovniku. Razglednica bo prispela po navadni pošti in pričakala naslovnika v poštnem nabiralniku. MMS Razglednica je enkratna možnost za pošiljanje utrinkov in uporabnike stane 200 tolarjev. Poslani MMS je brezplačen (tudi iz tujine), plačljiv pa je v tujini opravljen prenos pri vpisovanju podatkov naslovnika.

Informacije o cenah gostovanja
Uporabniki Si.mobil – Vodafone se o cenah gostovanj v tujini lahko pozanimajo na več načinov. Z vsemi podrobnimi informacijami o gostovanju v tujini jih bo oskrbela služba za pomoč uporabnikom na brezplačni številki 080 40 40 40. Ključne informacije o cenah gostovanja bodo dobili, če v državi gostiteljici pošljejo SMS s ključno besedo GOST DRZAVA na številko 9443. Lahko se podajo na spletno stran www.simobil.si in odprejo okno Gostovanje, ali pa obiščejo rubriko Moj live! na portalu Vodafone live!

Uporabniki Si.mobil – Vodafone lahko gostujejo v 102 državah pri 182 operaterjih. Camel gostovanje je omogočeno v 32 državah pri 49 operaterjih in GPRS gostovanje v 38 državah pri 60 operaterjih.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178