Računalništvo, telefonija
15.01.2014 13:30

Deli z drugimi:

Share

Twitter z novim izgledom: tvitaj več, beri manj!

Uporabniki Twitterja bodo v naslednjih dneh zagledali povsem prenovljen uporabniški vmesnik tako na spletu, kot tudi na pametnih telefonih.
Twitter z novim izgledom: tvitaj več, beri manj!
Twitter z novim izgledom: tvitaj več, beri manj!

Prenovljen uporabniški vmesnik (UI) sicer ne bo nič novega peščici izbrancev, saj se je z njim že spoznavala testna skupina 1% uporabnikov Twitterja.

Največja sprememba, poleg estetskih elementov, je predvsem na levi strani, kjer se oblikujejo tviti oziroma kjer stoji ”compose box”. Nova pozicija odstrani pojavno okno in sklepati gre, da Twitter spodbuja več tvitanja in manj brskanja po tvitih. To niti ne čudi preveč, glede na nedavno izjavo odgovornih pri Twittterju, da je v preteklosti kar 40% njihovih uporabnikov le bralo izjave drugih, sami pa niso nič objavili.

Uporabniki bodo prav tako videli svoj profil in glavne fotografije na vrhu nove, t.i. leve vrstice. Glavne objave se zdijo skoraj nespremenjene.

Nov videz še ni na voljo vsem uporabnikom in tudi predstavniki Twitterja še niso določili točnega datuma vsesplošne posodobitve.

p.s. Tvite Računalniških novic spremljajte tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več